Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?
A kérdező most bebizonyította a hiteltelenségét. Kiírta ezt a kérdést, hogy kinek kell fizetni, és most meg itt osztaná az észt -ha lenne neki- azt magyarázva, hogy kinek kell fizetni. Ha ennyire megvan a saját rögeszméje a kérdezőnek a témával kapcsolatban, akkor mi a francnak írta ki ezt a kérdést? Így önellentmondásba keveredett a kérdező. Marhára szánalmas bukás. ;)
De ha ezeket nem is vesszük figyelembe, már akkor is egyértelmű, hogy a kérdező magából indul ki. Lehet, hogy te, kérdező így vagy vele, de ne akard már másra ráerőltetni a beteg rögeszmédet, mert más talán látja a valóságot. Azt hiszed, hogy ami a fejeben van az a valóság, pedig csak saját szubjektív véleményt írtál másra, magadból kiindulva. Én viszont a valós tényeket írtam, amikre te is kérdező képtelen vagy reagálni. Ismét csak menekültetek a reagálás elől, szóval ennyit rólatok. :)
Na figyelj, elolvastam a válaszaidat, és MINDENHOL azt hajtogatod, hogy egyenjogúság van, a nőnek is van keresete, miért kellene a férfinak fizetni csak azért mert férfi, blabla... Úgyhogy nekem csak ne gyere a szövegértéssel!
Egyébiránt meg, érdekes, hogy az egyik válaszodnál a válaszaid 66%-ban minősülnek hasznosnak, a következőben meg 75%-ban. Talán két felhasználóneved van? :) SZÁNALMAS VAGY! Innentől kezdve sz@rok rád, meg az elmebeteg nézeteidre! Na jó recskázást, te lúzeroid kis pöts! :D
23:36
Az egy dolog, hogy bemásolod ide a szövegem. Attól még tény, hogy nem tudtál rá reagálni. A szánalmas írásaidból az is kiderült, hogy nincs szövegértésed. Mivel ennek ellenére hülyeként okoskodsz, így csak lejáratod magad. :) Elmebetegséged miatt kényszerből írsz ide.
09:40
"Igen, és arra a kérdésre se sikerült válaszolnia hogy van-e barátnője."
Hiába akarod elterelni a szót csak azért, mert agyhalott vagy és csak azt tudod írni, ami a fejedben van, vagyis csak értelmetlen marhaságokat.
"Amúgy meg mire kéne reagálni? Nem írtál te semmi érdemlegeset. Amit meg kellett, azt már jópáran megcáfoltuk itt, szóval csend."
Ezzel a hozzászólásoddal te magad ismerted be, hogy nem tudsz olvasni. De ez sem újdonság veled kapcsolatban, bár egy újabb öngólt lőttél magadnak. ;)
Én tényeket írtam, amit ti nem tudtatok megcáfolni, ezért kínotokban itt reszkettek, hogy eltereljétek a szót. Gyenge próbálkozás. Fölösleges itt reszketned, ha csak lejáratod magad, szóval csend. :)
"És igen, szerintem is örülnél, ha egyáltalán elvihetnél egy normális lányt randizni."
Senkit nem érdekelnek a te randis problémáid.
"Biztos van alapja annak, hogy pénzéhes ribancnak tartod a nőket. "
Ezek szerint teljesen felismerted magadat a pénzéhes ribanc kategóriában. Attól még, hogy te abban a kategóriában élsz és nem látsz tovább, attól még vannak normális nők is. Attól még, hogy ennyire fáj neked az igazság, ne akard már a többi nőt veled egy kalap alá venni.
"Nem gondolod hogy veled épp elméjű, normális nő nem véletlenül nem áll szóba? ... De az ilyen lúzer b..kókkal soha nem állnék szóba."
Ne lepődj meg azon, ahogy teveled bánnak, mert te a közelében sem vagy a normális nőnek.
Az a gond, hogy annyira birka vagy, hogy még azt sem veszed észre, hogy saját magadból indulsz ki, mert az az egy példa van az életedben és azt hiszed, hogy mások is olyanok, mint te. Így csak saját magadat árulod el. :)
"Egyébiránt meg, érdekes, hogy az egyik válaszodnál a válaszaid 66%-ban minősülnek hasznosnak, a következőben meg 75%-ban. Talán két felhasználóneved van?"
Nem, nincs 2 felhasználó nevem.
Ez valóban egy érdekes szituáció. Valószínűleg valaki engem akart leutánozni, a nevemben akart írni ugyanolyan stílusban, stb. Hallottál már másoló gyilkosokról például?
Ha nem lennél értelmi fogyatékos, akkor gondolkodnál egy kicsit. Miért lenne nekem érdekem az, hogy másik felhasználónévvel írjak úgy beállítva magam, mintha az eredetivel írtam volna? Semmi értelme nem lenne. Egyébként nem is lenne lehetséges, mert tudtommal 1 gépről 1 felhasználónévvel lehet csak írni. (Ráadásul itt az interneten bárki írhat bármit, kiadhatja magát akárkinek, stb. .) Szóval erről ennyit. A te gondolkodásképtelenséged ismét szárnyal a szánalmasságban. ;)
15:31
Figyelj már te abnormális! Érdekes, hogy senki sem tudja megcáfolni amiket írtam. Veled együtt mindenki valami idegbeteg csicska szöveggel akarja kiélni az idegességét, mert hogy ti semmi értelmeset nem tudtok írni, az is igaz. Fölösleges volt neked is idejönnöd a hülyeségeiddel. Szóval eltűnhetsz innen te vadbarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!