Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki fizeti a vacsorát (étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?
2011. okt. 18. 12:24
 41/95 anonim ***** válasza:
34%
Akik azt írják, hogy egyértelműen a férfi fizet, meg etikett, azok remélem ki sem jönnek a konyhából, amíg nincs kész az ebéd, utána pedig úgy esnek neki a házimunkának, hogy mire hazaér a férj minden kész legyen és mindenben ki tudják szolgálni...
2011. okt. 18. 16:47
 42/95 anonim ***** válasza:
32%
Én biztos hagynám, hogy kifizesse a csaj. Úgy is eddig mi tartottuk el őket, most már lehetne fordítva. :)
2011. okt. 18. 17:47
 43/95 anonim ***** válasza:
25%

Marhaság, hogy a férfinak kell fizetni. Mivel egyenjogúság van, ezért a nőknek is van keresetük, úgyhogy ők is fizessék a sajátjukat!

Az a normális, ha mindenki a sajátját fizeti! Ugyanis csak ez az egyetlen igazságos megoldás!

A meghívó félnek a randira/étterembe hívás előtt mondania kell, hogy mindenki a sajátját fogja fizetni.

2011. okt. 18. 20:15
 44/95 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó válaszoló, én nő létemre egyáltalán nem értek veled egyet. Magyarul elhív egy pasi randira, és úgy megyünk oda, hogy "de figyelj, ugye van nálad elég pénz, mert a sajátodat te fizeted?!". Ez azért picit baromság. Fizessen a nő is persze, de azért vannak dolgok, ahol a férfinek illik. Vagy ha elvisz moziba, kikéri magának a jegyet, vagy elkéri előre az enyém árát? Én régebben ragaszkodtam ehhez, hogy már a 2. találkozónál én akartam fizetni, meg a moziba is a sajátomat. Gáz. Már nem így tenném. Magamat hozom hülye helyzetbe, a pasi meg úgyse engedi, hogy randinál a nő fizessen. Ha mégis, akkor azt inkább hagyjuk is.
2011. okt. 18. 20:25
 45/95 anonim ***** válasza:
29%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:15

De nagy böszmeséget írtál. Gratulálok azoknak a pasiknak akik veled randiznak.

2011. okt. 18. 20:27
 46/95 anonim ***** válasza:
43%

20:27

Én sehol sem írtam, hogy nő vagyok.

Ráadásul még olvasni sem tudsz, de ennek ellenére az ostobaságaiddal okoskodsz?

2011. okt. 18. 21:35
 47/95 anonim ***** válasza:
22%

20:25

1. Gondolkodjál már!

Régen a nők nem dolgozhattak, ezért a férfi fizetett. Régen ez rendben is volt. Ma már nem régen van, vagyis a nők is dolgozhatnak ezért ők is fizessék a sajátjukat! Normális férfi gondolkodik, és nem birka módjára cselekszik.

2. Gondolkodjál már!

Mivel általában a férfinak kell kezdeményezni, ezért a férfinak kell meghívnia a nőt randira, vagyis így is-úgy is a férfi fizetne. Ezért kell azt mondani meghíváskor, hogy a fizetés külön fog történni.

Amúgy ez arra is egy jó módszer, hogy az ember kiszűrje a gondolkodásra képtelen, primitív nőket.

2011. okt. 18. 21:37
 48/95 anonim ***** válasza:
59%
Ha férfi vagy akkor meg főleg gratulálok. :D :D Amúgy nem szeretném veled elkezdeni a vitát. Mindenkinek más a természetes.
2011. okt. 18. 21:38
 49/95 anonim ***** válasza:
50%

21:38

Hát neked aztán lehet gratulálni a semmitmondó írásod miatt. :)

2011. okt. 18. 21:40
 50/95 anonim ***** válasza:
25%
Nem értem, hogy miért provokálsz. Ha majd verset vagy novellát kell írni akkor hidd el, nem lesz semmitmondó az írásom. De amíg ilyen emberek írnak ide, mint te addig elég ez is. Elköszönöm, mert nincs kedvem reagálni neked. Te csak kérd meg a csajokat, hogy fizessék ki amit ettek. Na hello
2011. okt. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!