Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?
Marhaság, hogy a férfinak kell fizetni. Mivel egyenjogúság van, ezért a nőknek is van keresetük, úgyhogy ők is fizessék a sajátjukat!
Az a normális, ha mindenki a sajátját fizeti! Ugyanis csak ez az egyetlen igazságos megoldás!
A meghívó félnek a randira/étterembe hívás előtt mondania kell, hogy mindenki a sajátját fogja fizetni.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:15
De nagy böszmeséget írtál. Gratulálok azoknak a pasiknak akik veled randiznak.
20:27
Én sehol sem írtam, hogy nő vagyok.
Ráadásul még olvasni sem tudsz, de ennek ellenére az ostobaságaiddal okoskodsz?
20:25
1. Gondolkodjál már!
Régen a nők nem dolgozhattak, ezért a férfi fizetett. Régen ez rendben is volt. Ma már nem régen van, vagyis a nők is dolgozhatnak ezért ők is fizessék a sajátjukat! Normális férfi gondolkodik, és nem birka módjára cselekszik.
2. Gondolkodjál már!
Mivel általában a férfinak kell kezdeményezni, ezért a férfinak kell meghívnia a nőt randira, vagyis így is-úgy is a férfi fizetne. Ezért kell azt mondani meghíváskor, hogy a fizetés külön fog történni.
Amúgy ez arra is egy jó módszer, hogy az ember kiszűrje a gondolkodásra képtelen, primitív nőket.
21:38
Hát neked aztán lehet gratulálni a semmitmondó írásod miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!