Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki fizeti a vacsorát (étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?
2011. okt. 18. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
56%

Személy szerint nekem kellemetlen lenne, néha felajánlhatnád neki legalább a felezést. Vagy javasold, hogy menjetek olcsóbb helyre.

21/L

2011. okt. 18. 12:26
 2/95 anonim ***** válasza:
57%
A férfi. Nekem nagyon ciki lenne, ha mindig a nő fizetne.
2011. okt. 18. 12:28
 3/95 anonim ***** válasza:
79%

Attól is függ, milyen gyakran megyünk. Én hülyén érezném magam, ha mindig a párom fizetne. Igyekszem kiegyenlíteni.

21L

2011. okt. 18. 12:28
 4/95 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ ki hívja meg a másikat. ha te mondod hogy egyetek étterembe vagy mekibe vagy bárhol akkor igen ez kihasználás. ha ö ajánlja fel akkor természetes hogy ö fizet.
2011. okt. 18. 12:29
 5/95 anonim ***** válasza:
73%

Amig én nem dolgoztam,tanultam,a párom fizetett mindenhol.Nagyon rossz érzés volt.

Ma már én készítem neki az ételt :)

2011. okt. 18. 12:29
 6/95 Andizsuzsi ***** válasza:
75%
Ha ő hív meg vacsorázni, és nem hívatod meg magad, nem kihasználás.
2011. okt. 18. 12:30
 7/95 anonim ***** válasza:
63%

Én viszont elsüllyednék szégyenemben, ha nekem kellene fizetni az étteremben, és ezzel a barátom is így van. Azért ne a nőnek kelljen már "udvarolni". Az az évi 2-3 alkalom nem hiszem hogy annyira padlóra küldené...

25/N

2011. okt. 18. 12:30
 8/95 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Egy normális kapcsolatban az fizet, akinek pénze van.

És ezt mindkettő fél elfogadja és megérti.

Pl. Én most itthon vagyok a babánkkal, férjem a kereső. Most akkor én is kihasználom, mert ő fizeti a kaját?

2011. okt. 18. 12:31
 9/95 bánomisén ***** válasza:
76%

Szerintem ez attól függ, milyen a kapcsolatotok. Egy hosszabb kapcsolatba bőven belefér, hogy amíg csak a nő keres, addig ő fizet. Majd ha már te is keresel, akkor meg te fogsz.

Ebből nem csinálnék nagy ügyet, végülis nem arról van szó, hogy minden héten más nő fizeti a kajádat, hanem arról, hogy van egy párod, aki keres, te meg nem.

Időnként hívd meg cukrászdába, kávéra, kólára, mittudomén, ezeket te is ki tudod fizetni és ezzel viszonzod a vacsorákat.

(Ja, és nőként írom mindezeket.)

2011. okt. 18. 12:31
 10/95 A kérdező kommentje:
Számomra is kellemetlen,nem sűrűn járunk el,de elég rossz érzés,hogy nem tudom viszonozni.:(
2011. okt. 18. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!