Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki fizeti a vacsorát (étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?
2011. okt. 18. 12:24
 31/95 anonim ***** válasza:
63%

Étteremben,szórakozóhelyen férfi fizet.

Etikett.

az már más dolog,hogy ez csak látszat,mert mozijegyet,koncerbelépőt pl mindig én fizetek,vagyis amig külön laktunk.Most közös kassza,de párom fizet mindig.függetlenül attól hogy közös pénz,a látszat megmarad :)

2011. okt. 18. 13:01
 32/95 anonim ***** válasza:
64%
Én még nem találkoztam olyan férfival, aki jó néven vette volna, ha én kézbe veszem a gyeplőt és fizetek. Kikérik maguknak...
2011. okt. 18. 13:03
 33/95 anonim ***** válasza:
32%

"Én nem úgy választok párt magamnak,hogy mennyi pénze van! Az ilyen nőkről megvan a véleményem...Az ilyen nők csak arra kellenek egy gazdag pasinak,hogy jól mutasson mellette, jól nézzen ki az új autójában...

De a szépség múlandó!!!:)"

figyelj Kicsi!

Sok helyes, rendes, udvarias pasi van, de ha egymás mellé áll két külsőre-belsőre azonosan tetsző pasi, nem fogom a csóróbbat választani...szerintem ez egyértelmű. Ez meg mese habbal, hogy az ilyen pasiknak arra kell egy szép nő, hogy jól mutasson mellette. Nem vagyok buta plázacica, tehát most nagyon melléfogtál. Egyszerűen csak arról van szó, hogy mivel sok férfi tetszhet, nem a csóró mellett fogok letelepedni, hanem amellett, akivel jobb közös jövőt tervezni. Amúgy férjnél vagyok, és a férjemnek nem mutagatásra kellek. Bocsi, majd talán rájössz.

2011. okt. 18. 13:14
 34/95 anonim ***** válasza:
57%
A férfi fizeti. Szokások, etikett témakör.
2011. okt. 18. 13:21
 35/95 anonim ***** válasza:
63%
Hát ez érdekes kérdés. Szerintem étteremben egyértelműen a férfi, mindig. Ciki lenne ha a nő fizetne, neki is, neked is. Mi étterembe nem járunk ugyan, de ha ő moziba visz például, akkor én meghívom valami kajcsira. Erről mi a véleményetek? Így végülis valamilyen szinten ki van egyenlítve a dolog. :) Vagy buliba például mindig a párom fizeti a belépőt. Aztán persze lehet másnap meghívom egy fagyira, akármire. Szóval nálunk ez így megy. Egyszer ő, egyszer én. :) De bizonyos dolgokat mindig a férfinek "illik". Nem igaz?
2011. okt. 18. 13:27
 36/95 anonim ***** válasza:
19%

13:27

Hány éves vagy?

"kajcsira"

2011. okt. 18. 13:30
 37/95 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem hogy miért kell rögtön belekötni... Igen, kajcsira. Ha így jobban tetszik: reggelire, ebédre, vacsorára. Ételre, szerintem a lényeget te is értetted. Nem korfüggő szerintem ez a szó.
2011. okt. 18. 13:39
 38/95 anonim ***** válasza:
61%
mi anno fele-fele 20L
2011. okt. 18. 14:10
 39/95 anonim ***** válasza:
33%
szerintem a kapcsolat elején fele-fele arányban érdemes kifizetni a dolgokat
2011. okt. 18. 15:49
 40/95 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a férfinek kell. Ha régóta vagytok együtt akkor csinálhattok vmi közös kasszát és abból fizetitek a szórakozást.

Haverom mesélte hogy ők a barátnőjével úgy csinálják hogy ha valamelyikőjük vesz vmit akkor az aprópénzt félrerakják és közösen költik el.

Nekem még nem volt barátnőm, életembe egyszer randiztam de akkor én fizettem.

2011. okt. 18. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!