Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?
Étteremben,szórakozóhelyen férfi fizet.
Etikett.
az már más dolog,hogy ez csak látszat,mert mozijegyet,koncerbelépőt pl mindig én fizetek,vagyis amig külön laktunk.Most közös kassza,de párom fizet mindig.függetlenül attól hogy közös pénz,a látszat megmarad :)
"Én nem úgy választok párt magamnak,hogy mennyi pénze van! Az ilyen nőkről megvan a véleményem...Az ilyen nők csak arra kellenek egy gazdag pasinak,hogy jól mutasson mellette, jól nézzen ki az új autójában...
De a szépség múlandó!!!:)"
figyelj Kicsi!
Sok helyes, rendes, udvarias pasi van, de ha egymás mellé áll két külsőre-belsőre azonosan tetsző pasi, nem fogom a csóróbbat választani...szerintem ez egyértelmű. Ez meg mese habbal, hogy az ilyen pasiknak arra kell egy szép nő, hogy jól mutasson mellette. Nem vagyok buta plázacica, tehát most nagyon melléfogtál. Egyszerűen csak arról van szó, hogy mivel sok férfi tetszhet, nem a csóró mellett fogok letelepedni, hanem amellett, akivel jobb közös jövőt tervezni. Amúgy férjnél vagyok, és a férjemnek nem mutagatásra kellek. Bocsi, majd talán rájössz.
13:27
Hány éves vagy?
"kajcsira"
Szerintem a férfinek kell. Ha régóta vagytok együtt akkor csinálhattok vmi közös kasszát és abból fizetitek a szórakozást.
Haverom mesélte hogy ők a barátnőjével úgy csinálják hogy ha valamelyikőjük vesz vmit akkor az aprópénzt félrerakják és közösen költik el.
Nekem még nem volt barátnőm, életembe egyszer randiztam de akkor én fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!