Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki fizeti a vacsorát (étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?
2011. okt. 18. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
29%

15:54

Minek vagy még itt te senkiházi?! Semmi értelmeset nem tudtál írni. Itt hőbörögsz a baromságaiddal, amik a beteg fejedben vannak, de a tényekre nem tudsz reagálni. Mivel ennyire idióta vagy, ezért fölösleges ide írnod a primitív szövegedet. Gumiszobában a helyed. Ott már levezetheted a feszültséged.

2011. okt. 24. 11:54
 92/95 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez nem normális. XD :D
2011. okt. 24. 14:21
 93/95 anonim ***** válasza:
29%

14:21

Mondod te, te fogyatékos. ;)

2011. okt. 24. 14:32
 94/95 anonim ***** válasza:
57%
Na figyelj csak. Megadom neked azt az örömet, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Nem fogok itt egy ilyen emberrel vitatkozni. Tessék, igazad van. Ha egy pasi elhív egy szép, nomális nőt randira, akit meg akar hódítani, tetszik neki, igenis szóljon neki előre, hogy a saját részét ő állja. Csak tudnám, akkor miért randi... Na mindegy, hagyjuk. Én az ilyet nem nevezném annak. Én vagyok a maradi, tessék, elismerem. Hol van már az az idő, amikor a férfi elmegy a nőért és vacsorázni viszi... Hát igen, 2011-et írunk, a normális pasik kihalóban vannak. Még jó, hogy nekem azért még jutott egy. :) Te meg örülhetsz, és le lehet kattanni a témáról. Okos enged, szamár szenved. Na helló mindenkinek, én itt befejeztem.
2011. okt. 24. 20:06
 95/95 anonim ***** válasza:
34%

20:06

Hol van már az az idő, amikor a nők nem dolgozhattak, csak a férfinak volt keresete, így értelemszerű volt, hogy a férfi fizet mindent... Hát igen, 2011-et írunk, a világ megváltozott, egyenjogúság lett, de a ribanc nők csak a saját érdekeiket nézik egyenjogúság alatt (vagyis csak a jó dolgokat veszik át, de ha már kötelességet kéne tenniük, ami szintén beletartozik az egyenjogúságba, az "fúúj, nem a nők dolga..."). A normális nők kihalóban vannak.

Te már bekattantál a saját hülyeségeidtől, úgyhogy van minek örülnöd. :)

2011. okt. 24. 23:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!