Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?
21:44
A provokálást pont te kezdted azzal, hogy baromságot írtál nekem, holott fel sem fogtad, amit én írtam.
Nehogy már csak azért kelljen nekem fizetni, mert férfi vagyok! Elég nagy baromság ez a mai társadalomban.
Nekem ugyanannyiba kerül, mint neki. Neki ugyanúgy van fizetése, mint nekem. Akkor miért én fizessem az övét is?!
Nagyon keveritek a szezont a fazonnal...
Itt nem arról volt szó, hogy ha a pasi elhívja randira a csajt, akkor ki fizet...
Itt nemtől függetlenül, aki meghívja a másikat nyilván az fizet, ezért meghívás.
Az eredeti kérdés az volt, hogy ha pl egy pár (de még nem együtt élnek, külön kassza) rendszeresen eljár, akkor ki fizessen.
Kedves 75 %-os FÉRFI válaszoló, te akkora segg vagy hogy az nem is igaz! Ha valaki így hívna el randira, hogy előre benyújtaná a számlát is, szemberöhögném és ott hagynám a fenébe... Nem hiszem hogy ilyen hozzáállással sikered lenne a nőknél, de aki ezt eltűri neked, azzal meg is érdemlitek egymás! :)
OFF:
Egyenjogúság, hagyjuk már... Ha ennyire tudsz takarózni a nők fizetésével, akkor azt magyarázd már el nekem, hogy miért van az, hogy a legtöbb munkahelyen az ugyanazt a munkakört betöltő nőnek kevesebb a fizetése mint a férfinak, miért diszkriminálják a nőket az állásinterjún a gyermekvállalásra hivatkozva, és miért várja el a legtöbb férfi, hogy míg ő munka után a számítógép előtt döglik a nő mosson/főzzön/takarítson rá (szintén munkaidő után)?
-Szerintem is az fizet aki meghívja a másikat vhova! (amikor még randizás van)A kérdés kiírója esetében, meg azt hiszem a fiú egyértelműen tudja,h ő neki kell fizetni az anyagi helyzet miatt, és úgy tűnik,h nem zavarja! Szóval te meg főz neki és akkor biztos nagyon fog örülni,h viszonzod a kedvességét!
-Aztán, ha már ismerik egymást, és egy párt alkotnak ez úgy is kialakul, de én azt láttam itthon,h a férfi fizet.(persze, megeshet,h előtte a nő add pénzt, mert közös kasszán vannak)!
Azoknak a férfiaknak(már ha férfinek nevezhető), akik meg úgy vannak vele,h a randi előtt szólnak,h hozz pénzt mert a felét te fizeted, azoknak csak annyit üzennék,h akkor mikor a felesége terhes lesz, akkor szüljék már meg közösen a gyereket is!!!!! (tudom kicsit erős példa, de nem véletlenül lettek anno a szerepek így leosztva!)
08:58
Egyáltalán nem. Ezek csak a beteg elmédből kijövő hülyeségek. A komoly érvekre reagálni nem tudtál, tehát ennyit rólad.
Igenis fizesse a nő a sajátját, mert csakis így igazságos.
13:31
Figyelj már te sеggfej! Miért vagy ennyire agyhalott?
Amelyik nőnek ez nem tetszik, az mehet a szemétbe. Pénzéhes ribаnc nem kell.
A nők előbb mehetnek nyugdíjba, úgyhogy megint öngólt lőttél saját magadnak a baromságaiddal. Ez van, ha gondolkozni sem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!