Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki fizeti a vacsorát (étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?
2011. okt. 18. 12:24
 51/95 anonim ***** válasza:
34%

21:44

A provokálást pont te kezdted azzal, hogy baromságot írtál nekem, holott fel sem fogtad, amit én írtam.

2011. okt. 18. 21:53
 52/95 A kérdező kommentje:
Számomra is furcsa,hogy elhívsz valakit randizni és előtte közlöd vele,hogy de édes úgy válassz ételt,hogy te állod a sajátod....:S Én meglepődnék nagyon és meglenne a véleményem az illetőről.
2011. okt. 18. 22:08
 53/95 anonim ***** válasza:
23%

Nehogy már csak azért kelljen nekem fizetni, mert férfi vagyok! Elég nagy baromság ez a mai társadalomban.

Nekem ugyanannyiba kerül, mint neki. Neki ugyanúgy van fizetése, mint nekem. Akkor miért én fizessem az övét is?!

2011. okt. 18. 23:02
 54/95 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon keveritek a szezont a fazonnal...

Itt nem arról volt szó, hogy ha a pasi elhívja randira a csajt, akkor ki fizet...

Itt nemtől függetlenül, aki meghívja a másikat nyilván az fizet, ezért meghívás.

Az eredeti kérdés az volt, hogy ha pl egy pár (de még nem együtt élnek, külön kassza) rendszeresen eljár, akkor ki fizessen.

2011. okt. 18. 23:10
 55/95 anonim ***** válasza:
61%
Igen, de itt már belementünk abba a kérdésbe, hogy ugyan miért fizetné a pasi a csaj kajáját, akárhol is! És egyáltalán nem értek egyet azzal a pasival, aki itt írogat, hogy igenis a nő fizesse mindenhol a sajátját. Azért mert van fizetése? Egyenjogúság van, oké. De az nem ezt jelenti! Nekem a barátom a mai napig van hogy kinyitja a kocsi ajtaját! Egyszerű udvariasság a férfi részéről, ami a nőnek jól esik! Akkor gondolom te egy szál rózsát se vinnál a nőnek akit meg akarsz hódítani, ugye? Várj, kitalálom. Becsöngetsz vele és a kezébe nyomod a blokkot is. :) Ne haragudjatok, nem kötekedni akarok. De igenis egy kapcsolatban fizessen egyszer a férfi, egyszer a nő. Egyik helyen a férfi, másikon a nő. Persze azért ha egy kellemes szombat esti vacsira mennek, azért szerintem alap dolog, hogy ott nem a barátnő fogja elővenni a pénztárcáját. Ha felesben fizetnek, akkor az már más kérdés. De gondolom akkor se nézik a számlán, ki mit evett vagy ivott, hanem felezik az egészet. Nem?
2011. okt. 19. 08:58
 56/95 anonim ***** válasza:
52%

Kedves 75 %-os FÉRFI válaszoló, te akkora segg vagy hogy az nem is igaz! Ha valaki így hívna el randira, hogy előre benyújtaná a számlát is, szemberöhögném és ott hagynám a fenébe... Nem hiszem hogy ilyen hozzáállással sikered lenne a nőknél, de aki ezt eltűri neked, azzal meg is érdemlitek egymás! :)

OFF:

Egyenjogúság, hagyjuk már... Ha ennyire tudsz takarózni a nők fizetésével, akkor azt magyarázd már el nekem, hogy miért van az, hogy a legtöbb munkahelyen az ugyanazt a munkakört betöltő nőnek kevesebb a fizetése mint a férfinak, miért diszkriminálják a nőket az állásinterjún a gyermekvállalásra hivatkozva, és miért várja el a legtöbb férfi, hogy míg ő munka után a számítógép előtt döglik a nő mosson/főzzön/takarítson rá (szintén munkaidő után)?

2011. okt. 19. 13:31
 57/95 anonim ***** válasza:
47%
Egyetértek az előzővel. :) 24L
2011. okt. 19. 14:48
 58/95 anonim válasza:
56%

-Szerintem is az fizet aki meghívja a másikat vhova! (amikor még randizás van)A kérdés kiírója esetében, meg azt hiszem a fiú egyértelműen tudja,h ő neki kell fizetni az anyagi helyzet miatt, és úgy tűnik,h nem zavarja! Szóval te meg főz neki és akkor biztos nagyon fog örülni,h viszonzod a kedvességét!

-Aztán, ha már ismerik egymást, és egy párt alkotnak ez úgy is kialakul, de én azt láttam itthon,h a férfi fizet.(persze, megeshet,h előtte a nő add pénzt, mert közös kasszán vannak)!

Azoknak a férfiaknak(már ha férfinek nevezhető), akik meg úgy vannak vele,h a randi előtt szólnak,h hozz pénzt mert a felét te fizeted, azoknak csak annyit üzennék,h akkor mikor a felesége terhes lesz, akkor szüljék már meg közösen a gyereket is!!!!! (tudom kicsit erős példa, de nem véletlenül lettek anno a szerepek így leosztva!)

2011. okt. 20. 13:22
 59/95 anonim ***** válasza:
42%

08:58

Egyáltalán nem. Ezek csak a beteg elmédből kijövő hülyeségek. A komoly érvekre reagálni nem tudtál, tehát ennyit rólad.

Igenis fizesse a nő a sajátját, mert csakis így igazságos.

2011. okt. 20. 18:13
 60/95 anonim ***** válasza:
35%

13:31

Figyelj már te sеggfej! Miért vagy ennyire agyhalott?

Amelyik nőnek ez nem tetszik, az mehet a szemétbe. Pénzéhes ribаnc nem kell.

A nők előbb mehetnek nyugdíjba, úgyhogy megint öngólt lőttél saját magadnak a baromságaiddal. Ez van, ha gondolkozni sem tudsz.

2011. okt. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!