Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki fizeti a vacsorát (étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?
2011. okt. 18. 12:24
 21/95 anonim ***** válasza:
90%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:37

Akkor téged sem az eszed miatt visznek vacsizni drágám :D

2011. okt. 18. 12:40
 22/95 A kérdező kommentje:

Nem szeretek ilyen helyekre járni,éppen ezért. Viszont ha azt mondom nem megyek egyből kérdezi miért nem? Meg hogy én nem akarok vele elmenni sehova,nem mozdulunk ki stb. :S

így ha elhív inkább igent mondok,ne érezze kellemetlenül magát.

2011. okt. 18. 12:42
 23/95 anonim ***** válasza:
52%

A férfinak kell fizetni.

Milyen világ lenne az ahol a nő fizetne az étteremben, a nő szerelné meg a TV-t stb.

2011. okt. 18. 12:43
 24/95 anonim ***** válasza:
47%
Mond meg neki, hogy kellemetlenül érzed magad. Ezért menjetek olyan helyre ahol nem kell költeni vagy csak nagyon keveset. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy költekezzen mégis évekig együtt vannak.
2011. okt. 18. 12:43
 25/95 A kérdező kommentje:

"Nem vagyok számító, de mivel szép lány vagyok, mindig azt vallottam, hogy a szépek menjenek gazdag férfihoz, legyen meg mindenük, a csúnyák meg érjék be a maradékkal..."

:O Én nem úgy választok párt magamnak,hogy mennyi pénze van! Az ilyen nőkről megvan a véleményem...Az ilyen nők csak arra kellenek egy gazdag pasinak,hogy jól mutasson mellette, jól nézzen ki az új autójában...

De a szépség múlandó!!!:)

2011. okt. 18. 12:46
 26/95 anonim ***** válasza:
61%
Nagylány, ami nem probléma, abból ne is csinálj azt! Teljesen normális, ő is tudja, hogy ő fizet, mégis elhív. Örülj neki, hogy ilyen rendes párod van, érezné ha ki akarnád használni, és akkor nem is vinne sehova. Nekem van fiam is meg lányom is, mikor a fiam fiatalabb volt, már akkor úgy adtunk neki pénzt, hogy a barátnőjének is meg tudja venni pl. a mozijegyet. Már saját keresete van, de eszébe sem jutna ilyen, hogy a lány fizessen. Papolhatnak mindenféle egyenjogúságról, az nem is ezt jelenti. A kislány meg most tanul sütögetni, tegnap pl. piskótát sütött neki. Ezek olyan aranyos dolgok, teljesen rendben van ez így. :)
2011. okt. 18. 12:49
 27/95 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2011. okt. 18. 12:53
 28/95 anonim ***** válasza:
66%

Hát sztem vagy a férfi fizet, vagy néha felesben is belefér, csak ha zavar a dolog :)

De mivel neked nincs sok pénzed, de viszonozni szeretnéd, ezért ajánlom, hogy főzz neki vacsit, gyertyafény, stb.. a kedvencét mondjuk :D és akkor olyan, mintha te "fizetted" volna.. és akkor meg van hálálva :)

2011. okt. 18. 12:53
 29/95 bánomisén ***** válasza:
86%

Ha nem engedhetné meg magának, hogy elvigyen időnként étterembe, nyugi, nem vinne. Akkor a sarki McDonald's-ba mennétek, vagy sehova.

Viszonozd neki a meghívást azzal, hogy ezeken az estéken vidám vagy, gyönyörű, jó beszélgetőpartner. Azért hív, mert azt akarja, hogy jól érezzétek magatokat, kikapcsolódjatok. Fogadd el lelkiismeret-furdalás nélkül és kész.

Igaza van az előzőnek, ne csinálj problémát abból, ami nem az, gondolom, van problémátok ezen kívül épp elég.

2011. okt. 18. 12:54
 30/95 bánomisén ***** válasza:
Bocs, a 12:49-re gondoltam, csak beelőztek :-)
2011. okt. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!