Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?
13:22
Már leírtam, hogy ez miért nem igazságos.
'Mivel általában a férfinak kell kezdeményezni, ezért a férfinak kell meghívnia a nőt randira, vagyis így is-úgy is a férfi fizetne. Ezért kell azt mondani meghíváskor, hogy a fizetés külön fog történni.'
Ennyire futotta a te beteg elmédből. Semmi értelmeset nem tudtál írni megint.
Neked nincs igazad, és ezt kiválóan bizonyítja az, hogy semmit nem tudsz reagálni az általam leírt tényekre és igazságtalanságokra. Ennyit rólad és arról, hogy belebuktál a saját okoskodási próbálkozásodba.
22:45
Úgy látom beletaláltam. Annyira magadra vetted, hogy ezek szerint te egyike vagy a pénzéhes ribаncoknak. Vagy az anyád is az, és te egy nem kívánt gyerek lettél. :)
"Mindenesetre ha azt gondolod, hogy a pénzeden kívül más nem kelti fel a nők érdeklődését, akkor elég nagy lúzer lehetsz."
Ezt meg csak te találtad ki most, mert annyira frusztrált és olvasásra képtelen vagy. A pancserséged kimutattad megint. Szánalmas vagy. :)
13:40
Fölöslegesen írtad ide a marhaságod. Miért nem tudsz te se az általam leírt tényekre reagálni? Azért, mert igazat írtam, nem lehet ellene semmit sem írni. Mivel nem tudsz semmit írni ellene, ez idegesít téged, és hogy levezesd a feszültséged, ezért írod ide a marhaságaid. Te is és a többiek is jó példák vagytok arra, hogy milyen az, amikor a hülye okoskodik. Ebből egyértelműen következik, hogy terád és a többi agyhalottra senki sem kíváncsi.
14:09
Semmit nem reagáltál és a többiek sem. Minek hazudsz? Ti csak provokáltok, mert mást nem tudtok. Tudjátok, hogy tényeket írtam, ezért nem tudtok reagálni rá és ez feszélyez titeket. Ahogy látom egy páran belátták, hogy a tények ellen semmit nem tudnak írni. De hát jobb is, mert a tényekkel fölösleges lenne vitatkozniuk. Azzal pedig, hogy te itt hazudozni próbálsz, azzal csak nagyon lejárattad magad. :) Gratulálok, hogy elérted a szánalmasság tetőfokát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!