Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki fizeti a vacsorát (étteremb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?

Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?
2011. okt. 18. 12:24
 61/95 anonim ***** válasza:
44%

13:22

Már leírtam, hogy ez miért nem igazságos.

'Mivel általában a férfinak kell kezdeményezni, ezért a férfinak kell meghívnia a nőt randira, vagyis így is-úgy is a férfi fizetne. Ezért kell azt mondani meghíváskor, hogy a fizetés külön fog történni.'

2011. okt. 20. 18:15
 62/95 anonim ***** válasza:
57%
Na szerintem én itt mondom azt hogy no komment! :D De hogy ilyen pasival normális nő nem áll szóba, az 100%. Ezzel állítasz oda egy randira, hogy "de figyelj, a saját kóládat, fagyidat, akármidet te fizeted ám". Jóég. Hagyjuk is. :D Saját magadat minősíted. :) Osztod itt az észt, holott egyáltalán nincs igazad. Azt hiszem, kettőnk közül neked beteg az elméd...
2011. okt. 20. 20:40
 63/95 anonim ***** válasza:
54%

Ennyire futotta a te beteg elmédből. Semmi értelmeset nem tudtál írni megint.

Neked nincs igazad, és ezt kiválóan bizonyítja az, hogy semmit nem tudsz reagálni az általam leírt tényekre és igazságtalanságokra. Ennyit rólad és arról, hogy belebuktál a saját okoskodási próbálkozásodba.

2011. okt. 20. 22:06
 64/95 anonim ***** válasza:
48%
Pénzéhes az anyád, de pötsch! :) Áruld már el, van barátnőd? :DDD Mindenesetre ha azt gondolod, hogy a pénzeden kívül más nem kelti fel a nők érdeklődését, akkor elég nagy lúzer lehetsz. :)
2011. okt. 20. 22:45
 65/95 anonim ***** válasza:
27%

22:45

Úgy látom beletaláltam. Annyira magadra vetted, hogy ezek szerint te egyike vagy a pénzéhes ribаncoknak. Vagy az anyád is az, és te egy nem kívánt gyerek lettél. :)

"Mindenesetre ha azt gondolod, hogy a pénzeden kívül más nem kelti fel a nők érdeklődését, akkor elég nagy lúzer lehetsz."

Ezt meg csak te találtad ki most, mert annyira frusztrált és olvasásra képtelen vagy. A pancserséged kimutattad megint. Szánalmas vagy. :)

2011. okt. 20. 23:09
 66/95 anonim ***** válasza:
51%
Én nem a 22:45-ös vagyok, de szerintem (és valószínűleg többi nőtársam szerint is) te vagy a szánalmas. És saját magadat minősíted azzal, amiket és ahogyan írogatsz. Szóval lehet lépni! Csáó! Nem vagyunk kíváncsiak rád. :)
2011. okt. 21. 13:40
 67/95 anonim ***** válasza:
30%

13:40

Fölöslegesen írtad ide a marhaságod. Miért nem tudsz te se az általam leírt tényekre reagálni? Azért, mert igazat írtam, nem lehet ellene semmit sem írni. Mivel nem tudsz semmit írni ellene, ez idegesít téged, és hogy levezesd a feszültséged, ezért írod ide a marhaságaid. Te is és a többiek is jó példák vagytok arra, hogy milyen az, amikor a hülye okoskodik. Ebből egyértelműen következik, hogy terád és a többi agyhalottra senki sem kíváncsi.

2011. okt. 21. 13:57
 68/95 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem elég sokan reagáltak már az álatalad leírtakra, köztük már én is. Ha nem fogod fel, sajnálom. Szajkozd csak a magadét, nem vagyok rád kíváncsi. Írogass csak nyugodtan, amint látod valóban nem reagálnak, én sem fogok többet. De nem gondolod hogy azért nem foglalkoznak itt veled, mert még arra is érdemtelennek tartanak? Hm? Mindegy is. Jó csajozást, biztos élvezetes veled egy randi! XD Na helló.
2011. okt. 21. 14:09
 69/95 anonim ***** válasza:

14:09

Semmit nem reagáltál és a többiek sem. Minek hazudsz? Ti csak provokáltok, mert mást nem tudtok. Tudjátok, hogy tényeket írtam, ezért nem tudtok reagálni rá és ez feszélyez titeket. Ahogy látom egy páran belátták, hogy a tények ellen semmit nem tudnak írni. De hát jobb is, mert a tényekkel fölösleges lenne vitatkozniuk. Azzal pedig, hogy te itt hazudozni próbálsz, azzal csak nagyon lejárattad magad. :) Gratulálok, hogy elérted a szánalmasság tetőfokát. ;)

2011. okt. 21. 14:17
 70/95 anonim ***** válasza:
36%
Remélem ezt magadnak írtad. :) Gratula.
2011. okt. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!