Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?
15:29
Látom felismerted magad és nagyon fáj az igazság neked. Nyalogasd csak a sebeid. :D
16:11
Te ezt most komolyan gondoltad?! (Ha igen, akkor az alacsony értelmi szinted igazoltad.)
Én komoly igaz érveket állítottam fel, erre te bebüfögöd ide, hogy "udvariasság"?! Ez semmi sem volt. Ez is csak egy figyelemelterelés volt az általam írt tényekről, mert te sem tudsz ellent mondani nekik. (De azon sem lepődnék meg, hogy te pár száz évvel korábbinak képzelnéd a jelent, amikor a nők még nem dolgozhattak. Ez viszont agyi problémáidra utalna, mert az már a múlt.)
Igen, sok a pénzéhes ribаnc, akik elvárják, hogy a férfi fizesse a nő részét minden ok nélkül (remélem magadat is felismerted). Ez nem udvariasság a férfi részéről, hanem elvárás a ribаncok részéről.
Pont a magadfajtáknak kéne csöndben maradni. Ugyanis ha nem tudtok értelmes érveket felhozni hanem ehelyett csak bebarmoltok ide valamit, annak semmi értelme.
Ugyan, könyörgöm, milyen tényeket írtál te le? Azt, hogy a nők is dolgoznak? Kb. ennyi az indokod... Most komolyan, normális vagy? Látszik, hogy fingod nincs hogy működik egy kapcsolat... De mindegy is, a fogyatékosoknak hiába magyaráz az ember, szóval én már nem koptatom miattad a klaviatúrámat.
Mindenesetre arra még mindig csesztél válaszolni, hogy van-e barátnőd. Úgyhogy gondolom nincs. És megkockáztatom, hogy soha nem is volt. :P Ami pedig anyukámat illeti, nos ő kimondottan gazdag családból származik, apukám viszont nem, szóval ennyit a nők pénzéhségéről.. ;)
Te jó képességű felhoztak neked egy csomó érvet, te meg csak pénzéhes ribancozol. Ha már itt tartunk én mindig megkérdezem, "mivel tartozom" és a legtöbb FÉRFI természetesen semmivel. Hidd el a pénzéhes ribanc nem vacsorázni fogja magát elvitettni. Amúgy meg én már nem is reagálok arra amit írsz, mert te lelkileg nagyon szegény vagy beteg ember lehetsz. Remélem, hogy soha nem fog Nő akadni neked.
Na pá
16:57
Az ugatás előtt tanulj meg olvasni te elmezavaros! Segítek: olvasd el a 21:37 és 23:02 válaszaimat százszor. Rengeteg komoly érvet írtam, bár mivel neked nincs szövegértésed, ezért reménytelen eset vagy. Még a kisegítőben sem fognak reményt látni benned.
"De mindegy is, a fogyatékosoknak hiába magyaráz az ember"
Legalább ezúttal felismerted magadban az igazságot, fogyatékoskám. Tökéletesen igaz saját magadra a saját mondatod. :D
16:58
Te szerencsétlen! Semmi érvet nem hoztatok fel. Ha te a semmit jó érvnek nevezed, és továbbra is itt reszketsz, mert fáj neked, hogy igazam van és nem tudod egy érvemet sem cáfolni, akkor ajánlom neked a pszichiátriát.
"Ha már itt tartunk én mindig megkérdezem, "mivel tartozom" és a legtöbb FÉRFI természetesen semmivel."
Nem új dolgot igazoltál ezzel a mondatoddal, mert eddig is tudni lehetett, hogy az agyhalottságod képtelenné tesz téged a gondolkozásra.
Ugyanazért mondja sok férfi a "Mivel tartozom?" kérdésedre a "Semmivel." választ, amiért kifizeti a te részed. Vagyis mert ez az elvárt a pénzéhes ribancoknál.
"Hidd el a pénzéhes ribanc nem vacsorázni fogja magát elvitettni."
Hidd el, hogy ez csak egy a sok közül, ami várható. Normális épelméjű nő nem problémázik azon, ha a férfi igazságos (vagyis a saját részét saját magának fizeti a nő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!