Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizeti a vacsorát (étteremben)? A férfi vagy a nő?
Figyelt kérdés
Nekem nincs keresetem(tanuló vagyok), a párom viszont elég jól keres. Mindig ő fizet. Tűnhet ez kihasználásnak?2011. okt. 18. 12:24
11/95 anonim válasza:
Mi nem járunk éttermekbe. A barátom gazdag, nekem semmi pénzem nincs, így nem tudnám viszonozni, ha ő fizetne, úgyhogy inkább jobban szeretem, ha egyáltalán nem is megyünk.
12/95 anonim válasza:
Szerintem is függ attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt és hogy ki hív meg kit. Szerintem ne stresszelj ezen.
13/95 anonim válasza:
Etikett szerint mindig a férfi fizet, persze ez a mai világban már nem nagyon számít. Én a páromnak mindig felajánlottam hogy kifizetem a felét (ha boltban vásárolunk akkor is)és ha nem fogadja el akkor is megteszem, hogy később ne kapjak ilyet a fejemre (nah meg ezt mutatták itthon) amíg tanuló voltam inkább lemondtam az ilyen helyzetekről, persze ha erőltette akkor engedtem
14/95 anonim válasza:
Úgy tudtam egyenjogúság van...
Felesben, vagy talán kényelmesebb az, hogy felváltva.
15/95 anonim válasza:
másrészről amikor én fizetek mert neki nincs pénze mindig oda adom neki előre és ő fizet (csak az én pénzemmel :D)
16/95 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő! Már tart egy jó ideje a kapcsolatunk. Ha lenne keresetem nem várnám el tőle,vagy viszonoznám és felváltva fizetnénk, de a szüleim nem keresnek annyit,hogy 6-7e ft-ot vacsorázzunk el,mert éppen olyanunk van...annak a pénznek van jobb helye is.
2011. okt. 18. 12:35
17/95 anonim válasza:
Már férjnél vagyok és kezdettől közös kasszán.
De ha étterembe megyünk mindig a férjem fizetett.... függetlenül attól,hogy valójában melyikünké volt a pénz......
18/95 bánomisén válasza:
Ja, hogy te vagy a nő! És tényleg azon stresszelsz, hogy egy férfi fizet az étteremben, aki mellesleg a párod? Ebben a felállásban ez a természetes, könyörgöm!!! :-D
19/95 anonim válasza:
Ha találtál egy olyan pasit, aki elvisz ilyen helyekre, és még fizet is, van is neki miből, akkor hadd fizessen. Az ilyen gáláns férfinak nem kell elvenni a kedvét, s tudod, ha nem veled járna, másnak fizetne. Szóval amit adnak vedd el, ha ütnek fuss el.
Nem vagyok számító, de mivel szép lány vagyok, mindig azt vallottam, hogy a szépek menjenek gazdag férfihoz, legyen meg mindenük, a csúnyák meg érjék be a maradékkal...
20/95 anonim válasza:
De amíg nem teszi szóvá vagy nem add erről jelet, hogy nem tetszik addig miért jár ezen az agyad? Amúgy meg, ha ennyire zavar és jó ideje tart a kapcsolatotok, akkor minek engeded, hogy ilyen drága helyre vigyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!