Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cserélődnek fel a szerepek?
Azt vettem észre a fiúk többsége már nem kezdeményez,ráhagyják a lányokra akik ezáltal "elférfiasodnak".
Hol vannak az igazi,magas férfiak?? Miért kell szőrteleníteni,kondiba/szoliba járni???
és lányok ti miért vagytok ribancok és miért használjátok ki a rendes fiúkat??
MIÉRT MIÉRT MIÉRT???
20/L
Inkább úgy mondanál volt egy-két jó,ami miatt nem vesztettem még el a hitem,hogy létezik normális,legalábbis hozzám illő valaki:)
Igen,láttam..nos,tényleg nem tudom,bár szemüveg van rajta,ugyhogy a legfontosabb pont takarásban van:),de a külsőddel tényleg semmi probléma!
Na ugye mondtam, és a szememmel sincs:)
És még is hiába megyek oda valakihez az egyből elutasít mert neki kizárólag filmsztár kell.
Vagy bocis nem ismerkedem vagy mindig van valami de a lényeg, hogy nem lehet hogy nekem is bunkónak kéne leennem és odamenni hozzá, hoyg szia cica van gazdád?Talán azzal többet elérnék.
Szerintem akinél egy ilyen szöveggel sikert érsz el az kicsikét minősíti őt:) nem lehet túl okos...
AZ is sokat elárul egy emberről hogy mire "harap"rá,szóval ha már eleve egy ilyennel indítasz..sok jó nem sülhet ki belőle:) ( ha egy értelmes lányra vágysz)
hát én nem szeretem az ilyen kigyúrt kopasz férfiakat.
Sporttól szépen lehet izmosodni,férfiasan
Hála Istennek van sok kivétel, nem szabad általánosítani.
De valóban igaz, hogy nagyon sok olyan fiú, férfi van manapság, aki el van lányosodva, nőiesedve, nem képes vagy lusta ellátni azokat a feladatokat, amik korábban igenis a férfiak dolga volt. A környezetemben nem egy olyan férfi van, aki azért vált ilyenné, mert az édesanyja óvta/óvja mindentől, babusgatja, és nem engedi kibontakozni. Az én barátom hála Istennek túlnyomórészt nem ilyen, de volt vele kapcsolatban is egy-két olyan dolog, ami miatt szóltam, hogy ezt hagyja abba, mert kiábrándító. Többször megkaptam (persze) elviccelődve az édesanyjától, hogy innentől kezdve ő már nem tudja nevelni, neveljem én..khm.. érdekes szituációk voltak ezek. Egy FÉRFI igenis legyen talpraesett, gyakorlatias, tudja a dolgát (ez ugyanúgy a nőre is igaz), és ami a legfontosabb szakadjon le az édesanyjáról, és legyen tőle független felnőtt ember, aki tudja merre hány méter.
22L
A nőknél működik a hipergám ösztön. Keress rá: hipergámia. A nők számára gyakorlatilag a férfiak felső 10%-a létezik (az alfahímek), a többiek számukra - párkapcsolati értelemben - láthatatlanok. Undorító, de ez van, és senki nem tudja, hogy hol lesz ennek a folyamatnak a vége.
A nők elférfiasodását tudatosan támogatja a politika (női kvóták, feminista mozgalmak) és a média (nők feltüntetése erős szerepben, férfiak feltüntetése gyenge szerepben), ez az érdekük, ahogyan a férfiak elnőiesítése és félelemben tartása (családon belüli erőszak legyen külön Btk. tényállás, asszonytartás, stb.) is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!