Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire cserélődnek fel manapság a nemi szerepek? Mit gondoltok, mennyire nőiesednek el a férfiak, és mennyire férfiasodnak a nők? Jó ez?
Szerintem nem változnak a szerepek, csak a nőknek lesz egyre rosszabb.
-házimunkát megosztják egymás között a nő és a férfi, ez természetes, sőt a pasi is csinál mocskot, tehát ő is tesz érte! Ki is dobnám, ha nem csinálna semmit!
A pasi is mosogathat, nem okoz impotenciát :D
- a nők is dolgoznak, egyfelől anyagi biztonság ez nekik, és jó is, mert szabadságot ad, és nem függ egy pasitól. Ez jó.
-a hagyományos nők otthon maradhatnak a gyerekkel, vagy gyerek nélkül is, akkor természetes, h a háztartási munkát ő végzi, így nincs annyira leterhelve. a pasi meg dolgozik ezalatt. Ez is jól működhet, ha a pasi jól keres, és nem zsarnok, hanem jó férj, apa, tiszteli a társát.
Ja, még annyit hozzátennék, hogy annyiban nőiesedtek el a pasik, hogy nem kezdeményeznek, nem udvarolnak, sokszor anőnek kell utánuk futni. Ez ciki :(
Tökösödjetek, pasik!
igen, és egy ilyen elnőiesedett pasi mellett a nő nemtudja nőnek érezni magát, de ugyanez igaz foprdítva is. el férfiasodott nő mellett a pasik nemtudnak igazi férfiak lenni.
mindnekinek vissza kéne térnie a saját szerepéhez, a nő legye nő, ne emancipálódjon már ennyire, meg ne akarjon már mindenáron egyenjogúságot, aztán emg sopánkodik, ha nem engedik előre a buszon, hát ő akart egyenjogú lenni, akkor necvsodálozzon ha a férfiak nemkezelik 100%os nőnek.
a férfiaknál meg ez az elbu-zisodás, vasalom a hajam, kicsit törékeny is vagyok...hát nemtudom, sztem ez a fiatalok hulláma, és remélhetőleg hamar kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!