Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért cserélődnek fel a szerepek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cserélődnek fel a szerepek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre a fiúk többsége már nem kezdeményez,ráhagyják a lányokra akik ezáltal "elférfiasodnak".

Hol vannak az igazi,magas férfiak?? Miért kell szőrteleníteni,kondiba/szoliba járni???

és lányok ti miért vagytok ribancok és miért használjátok ki a rendes fiúkat??

MIÉRT MIÉRT MIÉRT???

20/L

2011. jún. 18. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 A kérdező kommentje:
:) lehet.bár nekem se voltak kifejezetten jó kapcsolataim,de tudom ebben én is legalább olyan hibás vagyok,és minden volt barátommal jó a kapcsolatom.
2011. jún. 21. 18:00
 32/74 anonim ***** válasza:

Ez ellen nem lehet mit tenni, én hiába teszek érte attól még a nők nem változnak meg, ez van manapság, ilyen a társadalom el kell fogadni.

21f

2011. jún. 21. 18:19
 33/74 anonim ***** válasza:

Amúgy meg szerintem nem cserélődtek fel a szerepek egyáltalán, nem tudom miről beszélsz.

A férfiak nem kezdeményeznek, csak nagyon ritkán, ennyi, a nők mg egyáltalán nem, ez azért van mert a nőknek nagyon magas elvárásaik vannak, pl. itt vagyok én 21 éves 180cm 62 kiló ápolt, művelt srác és senkinek nem felelek meg, pedig legrosszabb esetben is átlagosnak mondható vagyok, az átlagos nőknek is kizárólag egy ideál kell meg a csúnyáknak is, ezért nem nyomulnak a pasik mert a nők nagy elvárásainak és passzivitásának nem lehet megfelelni, fizikai képtelenség.

Erre mit mondasz kérdező?

2011. jún. 21. 18:23
 34/74 A kérdező kommentje:

utolsó:

így láthatatlanba nem lehet,és nem is akarok véleményt alkotni rólad,szóval elég nehéz bármit mondani.DE!

Amit leírtál,túl szép és jó hogy valami ne hibázzon!Nem mondom hogy benned van a hiba,lehet hogy a te elvárásaid sem éppen a legmegfelelőbbek.Úgy értem,lehet hogy azok a nők akiket leszólítasz nem a legmegfelelőbbek,de ez egyáltalán nem azt jelenti hogy így kell mindegyikhez hozzáállni.Túlságosan kiábrándult vagy,(ami valahol érthető!) de nem könyvelhetsz el senkit egyformának,és nem okolhatod a kudarcaid miatt az összes nőt!

Nem tudom hogy szólítasz le valaki,hangsúlyozom,szóval ez csak felvetés!:)

2011. jún. 21. 18:35
 35/74 A kérdező kommentje:
Ha már személyeskedünk egyébként,itt vagyok én:D Szerintem nincsenek nagy elvárásaim és nyitott vagyok mindenkifelé!
2011. jún. 21. 18:36
 36/74 anonim ***** válasza:

Akkor küldök egy képet magamról, hogy lásd nincs velem baj és még is ilyen nagyok az igények.

Hogy hogyan szólítok le valakit?Pl. egy bevásárló központban ha látom, hogy ráér: szia, ide kellett jönnöm mert aranyosnak találtalak, téged miért érdemes megismerni?

Vagy egy szórakozóhelyen ami nem annyira zenés: sziasztok(mert úgy is a barátnőjével van, egyedül soha nincs egy lány) leülhetek mellétek?Hogy tetszik a hely? xy vagyok és ti?Gyakran jártok ide?

Szóval szerintem ezzel sem lehet gond, de egyszerűen én azt látom, hogy olyan hatalmasak az igényeik, hogy az már valami hihetetlen, és nem csak külsőleg, ha egy olyan dolgot mondok ami nem tetszik neki akkor ennyi, megszakít midnen kapcsolatot pl. egyszer nem voltam határozott egy kérdésben.

Ez talán általánosításnak tűnhet, de itt nem 1-2 lányról beszélek, hanem több mint 100ról, azért akár hogy is nézzük 100lányból 1 nek legalább illene összejönnie(és én nem egy éjszakát akartam tőlük) ebből kb 20 volt szép, 70 átlagos és 10 átlagon aluli.

21f

2011. jún. 21. 18:46
 37/74 A kérdező kommentje:

oké,küldj képet benne vagyok!:)

Egyébként,én is sorolhatnám,hidd el a férfiaknak ugyan ennyi igényük van!

Tényleg bele akarsz ebbe menni?:D mert nekem is van a tarsolyomba egy-két dolog!

2011. jún. 21. 18:58
 38/74 anonim ***** válasza:

18:58

Igen, kíváncsi vagyok mik lennének azok:)

De ezt nem értem nekem nincsenek nagy igényeim, sok nő megfelel nekik még sem jó valami.

Meg rengeteg férfinek egy átlagos nő is jó átlagos testalkattal de legyen ápolt és tudjon helyesen írni, kb. ez az átlag férfi igénye, ez szerintem nem egy nagy elvárás.

2011. jún. 21. 19:05
 39/74 A kérdező kommentje:

az én elvárásom ugyanez!

Tudja mit akar az élettől(tehát legyen vmi célja),vicces és tisztességes(ne hazudjon,ne csaljon meg) .Külsőre csak annyi hogy nálam magasabb! és ne 100 kg

Szóval volt hogy úgy próbáltak 'leszólítani',hogy a fenekembe csíptek és miután reflex szerűen lepofoztam ő és a barátja felváltva ócsároltak...mondanom se kell milyen stílusba! Volt hogy a fülembe súgta a legközhelyesebb dumát a világon(gondolok itt a : "nem sérültél meg mikor leestél az égből te angyal?")és még el se küldtem,csak mondtam hogy nahát ennél azért eredetibbel is nyithattál volna,de megbocsátom ha újra kezded!(mosolyogva),na ő ezen megsértődött és elment.Volt amikor már kapcsolatban voltam és mondjuk felszaladt 1-2 kg,na azt rögtön szóvá tette,vagy neki nem tetsző ruhát vettem fel és "kényszerített"hogy öltözzek át.

Olyan is volt,hogy egy egész estét beszélgettünk át,elkérte a számom,én meg alig bírtam aludni az izgatottságtól...na,mondanom se kell azóta hív...

2011. jún. 21. 19:13
 40/74 anonim ***** válasza:

Az komoly, én még ilyet nem láttam, hogy valaki így próbált csajozni, elég fura srácok lehettek:D

Mondjuk aki meg rendes abból általában barát lesz, barátbarát.

2011. jún. 21. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!