Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, szeretem, de nem működik. Lassan 1,5 éve külön vagyunk, de mégis hiányzik. Mindkettőnknek van más. Nekem állandó, nála cserélődnek a partnerek. Mit tehetnék, hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Nem működik, mivel teljesen másképp látjuk a világot, más értékrend szerint élünk és ezt mindketten tudjuk is.
2009. okt. 19. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
akkr csak úgy tudod elfelejteni, ha nem tartod vele a kapcsolatot.
2009. okt. 19. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
irtó közhely, de az idő oldja csak meg... azt szokták mondani, hogy egy kapcsolat ahány évig tart, mikor vége lesz, kb. fele annyi idő mire az ember kiheveri a szakítást. nem tudom mennyi az igazság benne. Én majdnem három évig voltam a barátnőmmel, 2 hónapja szakítottunk, és már kezdek megnyugodni, és úgy felfogni hogy az élet megy tovább. ez is emberfüggő. A felejtést segíti, ha nem keresed az exedet, nem érdeklődsz utána senkitől, nem foglalkozol vele, a figyelmedet eltereled a mostani pároddal, és próbálsz csak vele foglalkozni. 23F
2009. okt. 19. 12:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 1,5 évet voltunk együtt, tehát az arány nem jön be. Nem keressük egymást, nem beszélünk. Van egy közös e-mail címünk. Csak mi ketten használtuk, ezt nem töröltük. Innen tudjuk csak, hogy gondolunk a másikra. Nem írunk semmit, csak megnézzük az utolsó belépés időpontját, hogy a másik járt-e itt. Mindketten tudjuk, nincs olyan mondat, ami megváltoztatná a helyzetet, de ebbe lassan beleőrülök. Szeretném, ha valami csoda folytán más emberek lennénk mindketten és működne.
2009. okt. 19. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd abba ezt a közös emailes dolgot. Meg mindent, ami közös.
2009. okt. 19. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
12:53 vagyok. Egyetértek... szerintem is hagyd abba ezt a közös email-es dolgot. lépj túl rajta, így nem élheted az életed... gondolj bele meddig fogjátok nézegetni az emailt? életetek végéig? milyen élet az? soha nem tudtok elszakadni egymástól, soha nem lesztek szerelmesek... írd meg neki, hogy te a mai naptól kezdve nem lépsz be az email-be, és nem akarsz tudni róla. Most lehet hogy azt mondod, hogy ez szemétség, de most kérlek ne azt nézd hogy mi a jó nektek (mert már nem "ti" vagytok hanem csak "te"), hanem helyezd előtérbe saját magad... lépj túl rajta, rohadt nehéz lesz, de menni fog! kezdj új életet, mert máskülönben tönkre fogsz menni idegileg...
2009. okt. 19. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!