Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/148 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak köszönöm a véleményedet, mindenkinek megvan.Ezért kérdeztem semmi gond nincs ezzel. Csak azert irtam hogy nem vagyok vega mert a hal hús jó , akkor nem vagyok. Nem számít. Biztos ki akarok tűnni. Ahova megyek sehol nem mondom miért nem eszem a húst. Meghogy nem eszem egyáltalán. Mind1 még egyszer nagyon szépen köszönöm a hozzászólást de azért kérlek ne hülyézz le.És már vot barátom , nem volt csak halevő. Én csak kérdeztem a véleményeteket. Szóval köszönöm a hozzászólást mindenképp.
2009. jan. 27. 11:08
 52/148 A kérdező kommentje:
Hát nem gondoltam, hogy ennyire felfogtok rajtam háborodni:-O de köszönöm akkor is:-)
2009. jan. 27. 11:11
 53/148 A kérdező kommentje:
Nem nem normális dolog az abortusz de mégis...egy gyerek megölése az más , vagy te nem így gondolod?
2009. jan. 27. 11:24
 54/148 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Én úgy gondolom, hogy az abortusz egyenlő egy gyerek megölésével. Ha nem hiszed, nézd meg ezt:

[link]

még túl fiatal vagy ahhoz, hogy ezen elgondolkozz, ahhoz is, hogy normális kritériumok alapján válassz párt magadnak. Még sokat kell tanulj, hogy rájöjj, el kell fogadd a másikat úgy, ahogy van. Engem nem, de akivel majd élni fogsz, azt igen. Ha úgy mész bele egy kapcsolatba, hogy a másiknak változnia kell, akkor azt megette a fene.

2009. jan. 27. 12:03
 55/148 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást, de nincs igazad bocsáss meg. De azért köszönöm:-)
2009. jan. 27. 12:05
 56/148 A kérdező kommentje:
jóóóój ezt nem kellet volna ez nagyon durva de én nem arrol beszelek amikor mar latnia piciny testuket meg......jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de rosssz hanem méga sejtrol, mikor meg semmi,,,
2009. jan. 27. 12:56
 57/148 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem szoknék le a húsról 1 pasi kedvéért sem! Egészségtelen és unalmas a hús nélküli étrend (a hal jó). Szerintem ha te megfőzöd neki a húsos kaját, magadnak pedig csinálsz salátát, abból nem lehet gond egy kapcsolatban. De szerintem pasit leszoktatni a húsról elég lehetetlen vállalkozás (és nem is kell:-))
2009. jan. 27. 14:04
 58/148 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is 5 éve vagyok vega!Bár én nem vagyok pasi, de nekem még eddig mindegyik azt mondta, hogy nem tudna hús nélkul élni, úgyhogy szerintem lehetetlen lenne leszoktatni oket...Engem már ez nem zavar :)
2009. jan. 27. 16:39
 59/148 A kérdező kommentje:
Nekem már mondták, hogy esetleg nem ennék:-) én nem tudnám megcsókolni a páromat ha előtte ő egy tyúkperkelten falatozott:-Dhát ez van. Köszönöm a hozzászólást az első vega hozászóló:-)
2009. jan. 27. 18:43
 60/148 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Mivel leszoktatni egyik pasit sem tudod, korlátozottak a lehetőségeid. Vegát kell keresned. Sok dolog van, amit megtennék a páromért, de az étkezési szokásaimon nem változtatnék.
2009. jan. 28. 13:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!