Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/148 A kérdező kommentje:
És ha halat ehetünk:-DDD akkor sem?
2009. jan. 26. 19:56
 12/148 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat:-)
2009. jan. 26. 20:07
 13/148 anonim ***** válasza:
95%
A halat is szeretem, de hiányoznának legjobban a sült húsok. :) Jó kis kacsasült, nyúlpecsenye szalonnával tűzdelve. Mmmm... összefut a nyál a számban. :D
2009. jan. 26. 20:10
 14/148 anonim ***** válasza:
95%

Ha tényleg nagyon szerelmes lenne akkor talán, de nem lenne értelme és lehet hogy egy kicsit beszűrkítené a rózsaszín ködöt a hús után korgó has. Lehet, hogy ez lenne az a tényező mely a láng takarékra vétele után végetvetne a kapcsolatnak.

Am sztem egy vegát nehezebb rászoktatni a húsra amennyiben az állatok szeretetéből adódóan nem eszi. Ha csak simán nem szereti vagy ilyesmi akkor jobbak az esélyek.

2009. jan. 26. 20:11
 15/148 A kérdező kommentje:
Hát igazán köszönöm !:-(
2009. jan. 26. 20:11
 16/148 A kérdező kommentje:
Én álatszertetből nem eszem szóval nem is fogom, köszi a hozzászólast akkor remélem igazán szerelmes lesz majd-D
2009. jan. 26. 20:13
 17/148 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmedbe az Uj Testamentumot; Pál apostol írja; - Meg vagyok győződve a Jézus Krisztusban, hogy önmagában véve semmi sem rossz, vagy ártalmas, hacsak, az, aki magához veszi, annak nem gondolja.....:)))))))))))

Gondold végig......

2009. jan. 26. 20:20
 18/148 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez tényleg okos dolog meg minden de a tudat nagy úr és tudom mit eszem szóval nem megy :-( de köszi a hozzászólást:-)
2009. jan. 26. 20:21
 19/148 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt kerdezted volna, hogy letudna e szokni a cigirol a kedvedert, akkor azt irom, igen.

Viszont a husrol ne is akard hogy leszokjon szerintem. Maximum ha ugy gondolod, hogy tul sok hust fogyaszt, akkor mondd el neki, hogy miert lenne jobb, ha kevesebb hust enne.

Ha halat esztek az nem egyenlo a hussal, es a hal az nem is hus, ugyhogy ez nem jo!!!

Ne akard leszoktatni a husrol, inkabb a finomsagokkal (is)tudja egy igazi no megfogni a pasikat.

2009. jan. 26. 20:22
 20/148 A kérdező kommentje:
Én nem próbálnám ha ő nem szeretné akkor nem erőltetném. CSak érdekel hogy meg-e tudnátok tenni. De köszike a hozzászólást:-)
2009. jan. 26. 20:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!