Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/148 anonim ***** válasza:
100%

Azért van itt több hozzászóló a halon felakadva, mert te írtad, hogy sajnálatból , meg állatszeretetből nem eszel állatot.

Márpedig ha a hal neked kibúvó, akkor ez farizeusság!

2009. jan. 26. 23:16
 42/148 anonim ***** válasza:
100%

ha a kérdezett nem nézne vissza, én válaszolok: a muszlimok általánosságban nem vegák, de persze vannak vega muszlimok.

Örülök, hogy a gyerekedet nem akarod vegetáriánussá tenni, amíg növésben van, nem is szabad. Utána ráér eldönteni.

2009. jan. 27. 01:17
 43/148 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Én nő vagyok, és eléggé másként állunk a kajához a párommal, de elfogadtuk egymást úgy, ahogy vagyunk. Én rá nem bírok nézni a müzlire, ő nagyot néz a rántottás reggelimen, és ennek ellenére tökéletes a kapcsolatunk. Sőt, amikor hazavittem magamnak a szalonnát, még evett is belőle, anélkül, hogy erőltettem volna. Merthogy nálunk ő étkezik tudatosabban.

A vegaságodra visszatérve: a tojás tulajdonképpen kiscsirkét rejt, tehát hagyd abba a tojásevést is! Én nem lennék állatszeretetből vega. Ha annyira szereted az állatokat, tegyél értük másként, adakozz a kóborkutya-menhelyeknek, vagy legyél önkéntes, de ne viccelj már ezzel a vegasággal. Én szeretem a növényeket, jobban mint az állatokat, akkor holnaptól CSAK húst egyek??? A hús olyan állatokból származik, amelyek erre lettek nevelve, ember áétal. Maguktól nem tudtak volna felnőni. A vegaság egészségtelen, mert az ember egy csomó létfontosságú aminosavat, ami csak a húsban van, nem tud bevinni a szervezetébe.

Végülis személyes döntés a vegaság (bár te nem vega vagy, hanem vegetariánus, azért nézz utána a különbségnek, a vega SEMMI állati eredetűt nem fogyaszt, se tejet se tojást és még halat sem!!! ami egyébkánt ÁLLAT!), és ahogy neked személyes döntésed, úgy engedd meg, hogy a párodnak is az legyen!

És ha neked az áttérés nem vegaságra nem lenne nehéz, akkor nem is vagy igazi vega (és nem is vagy, mert csak feltűnésből csinálod, nem pedig meggyőződésből.)

2009. jan. 27. 08:40
 44/148 A kérdező kommentje:
Nem éritek a hal nem úgy kibúvó nem nekem kibúvó, hanem a páromnak hogy halat ehetünk és akkor inkább fogalmazzak úgy hogy nem vagyok veggetáriánus csak halon kívül más húst nem fogyasztok. Így job a megfogalmazás, mert akkor nem tudom minek nevezzem magam:-) Köszönöm a hozzászólást:-)
2009. jan. 27. 09:26
 45/148 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aszt hittem hogy a muszlim vallás nem engedi a húsevést. Köszönöm a kommentet:-)
2009. jan. 27. 09:27
 46/148 A kérdező kommentje:
AZÉRT REMÉLEM ÉRZED A KÜLÖNBSÉGET HOGY HA VALAKI EGY EMBRIOT VETET EL VAGY VALAKI EGY KISGYERMEKET GYILKOL...............ERROL ENNYIT JÓ ÉS TISZTÁZTAM NEM VAGYOK VEGA , CSAK A HAL HÚSÁN KÍVÜL MÁST NEM FOGYASZTOK. ETTŐL FÜGGETLENÜL KÖSZÖNÖM A HOZZÁSZÓLÁST....
2009. jan. 27. 09:31
 47/148 anonim ***** válasza:
99%

Sziasztok a muszlima vagyok.

Ehetünk húst, csak tilos a disznó, a vér mindenféle formája, meg a karmos és ragadozó állatok.

Azt hiszem, a Krisnatudatúak vegák.

2009. jan. 27. 10:32
 48/148 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem teljesen normális, hogy két ember más étkeket eszik és részesít előnyben, ezzel együtt lehet élni.

Én pl. nem eszem csontos húst (ha filézett állapotban van elkészítve akkor igen), mert régen a sulis menzán adtak egyszer egy olyan rántott csirkecombot, ami belül VÉRES és NYERS volt. Brrr. A férjem ezt tudta, amikor összejöttünk és tiszteletben tartja. Ha akar rántott csirkecombot (vagy bármilyen csontos husit enni), megcsinálom neki, csak én nem eszem belőle.

Gondolom téged elborzaszt ha melletted valaki húst eszik, ezért keresel inkább vegát (vagy olyan valakit, aki halat, tojást.... azért eszik), mert nekem is elmegy egy kicsit az étvágyam, ha valaki az asztalnál csontos husit eszik. Próbálok nem odanézni, de minimálisan akkor is fordul egyet a gyomrom. Nem tehetek róla, mindig eszembe jut a menzás csirkecomb. Ez van. Attól ő még jóízűen falatozhat belőle, csak nekem nem megy.

Szerintem csak abban az esetben adja fel egy pasi a húsevést, ha egyébként is megfordult a fejében a gondolat (a csajtól függetlenül).

2009. jan. 27. 10:35
 49/148 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vega vagy, akkor tudathasadásos. Mert a kérdésedben azt írtad hogy idézlek: "Vega vagyok 5 éve" most meg "NEM VAGYOK VEGA". de látom lepontozni tudsz. Hát élj boldogan hús és pasi nélkül. Ilyen hülyén sosem lesz, aki elfogad, vega vagy nem... PONTOZZ LE!
2009. jan. 27. 10:37
 50/148 anonim ***** válasza:
92%
Ugyancsak én: akkor az abortusz szerinted teljesen normális dolog?! Hiszen csak embriót gyilkolsz, nem kisgyermeket, és ezt nem én mondom, hanem TE, mert én nem tudom az abortuszt elfogadni tojás és húsevő létemre! Hihetetlen, hogy egy ennyire életszerető ember, aki az állatok iránti szeretetből abbahagyta a húsevést, képes ezt leírni! Hiába, egyre inkább kezdek meggyőződni arról, hogy nálad a "vegaság" csak arra jó, hogy kitűnj valamivel, mert ezek szerint mással nem tudsz. Újra lepontozhatsz!
2009. jan. 27. 10:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!