Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
100%
vega kaja gyárban dolgoztam, és ott kitárgyaltuk ezt is a kollégákkal. az összes húsevő ezt mondta, hogy nem tudna leszokni.
2009. jan. 26. 20:42
 22/148 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én nő vagyok, tegyük fel, lenne egy vega pasim. Neki elkészíteném a kedvenceit, de én nem tudnék hosszú távon lemondani egy jó bolognai spagettiről, baconos rakott húsról, ropogós pirosra sült grillcsirkéről... stb. Mindent én se eszek meg, de a kedvenceim a kedvenceim maradnak, és hiányozna.

Egy kapcsolat nem az ételen múlik. :-)

2009. jan. 26. 20:43
 23/148 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyet nem jó ötlet még kérni sem. Ha ő magától úgy dönt, akkor jó, de én például (lány vagyok) visítva menekülnék, ha egy pasi arra kérne, hogy változtassak valamilyen szokásomon. Ha lenne egy vega pasim, akkor abban benne lennék, hogy kevesebbszer van hús, én se vagyok nagy húsevő, általában csak szendvicsbe kell nekem parizer, de ha azt látnám, hogy rosszallóan néz rám, ha nyáron megeszem egy jó kis saslikot, akkor repülne. Én sem piszkálnám, hogy egyen már húst, akkor engem se piszkáljon senki, hogy ne egyek. Ha két ember összejön egymással, akkor úgy kell egymást elfogadniuk, ahogy vannak. Én pl. dohányzom, és volt olyan barátom, aki nem, amikor összejöttünk, és kezdett komolyabbra fordulni a dolog, akkor megkérdeztem, hogy zavarja-e, mert ha igen, most szóljon (amúgy amikor összejöttünk, akkor is tudta hogy dohányzom), azt mondta, nem zavarja. 3 hónapig nem is zavarta, utána elkezdett csesztetni, hogy szokjak le. Az ilyet nem bírom. Tudom, hogy rossz szokásom, de ha az elején jó voltam neki így is, akkor ne hónapokkal később találja ki, hogy nem tetszik neki.

És szerintem ez minden ilyesmire áll.

2009. jan. 26. 20:47
 24/148 anonim ***** válasza:
96%
én is vega voltam, amíg meg nem tudtam, hogy babát várok. Akkor, bármilyen nehéz is volt, újra kezdtem a húsevést, hogy a babámnak biztosan minden tápanyagot megadjak. Most szoptatok és még mindig eszek húst, de úgy kell magam rábeszélni minden nap. Ha abbahagytam a szopiztatást a húsevést is abbahagyom, viszont nem fogom elvárni a családomtól, hogy ne egyenek húst, pláne egy néhány hónapos kisbabától. El fogom nekik készíteni, és én nem fogok belőle enni. Te is elvárod, hogy elfogadja, hogy te vega vagy, te is fogadd el, hogy ő nem az. Egy kapcsolat akkor működik jól, ha mindketten képesek vagytok kompromisszumot kötni.
2009. jan. 26. 20:50
 25/148 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki hozzászólásat:-) segítettetek komolyanXDXDXDszóval semmi esely inkabb keressek eleve vegát.-D Ok
2009. jan. 26. 20:51
 26/148 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a vega kismamának a hozzászólást:-) és az felsem merült benned hogy a kisbaba is vega legyen?
2009. jan. 26. 20:56
 27/148 anonim ***** válasza:
100%

Miert kellene eleve vegat keresned???????

Ennyire komolyan foglalkozol ezzel? Es miert lettel vega kulonben? Ok. hogy az allatokat szereted, de tojast, tejtermeket fogyasztasz pl.?

Kisbabat vegetarianusnak nevelni, szerintem nagy felelotlenseg, manapsag ugysincs eleg tapanyag az etelekben, szerintem az a jo, ha minel tobbfelet eszik egy kisgyerek. Es majd ha felnott lesz, akkor lehet vega, ugy mint te is.

2009. jan. 26. 21:07
 28/148 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy halat ehetsz?

Az nem állat? állatszeretet ?

vagy csak aminek lába van, és olyan aranyos, azt nem szabad enni?

egy húsállatot levágnak 5 másodperc alatt, a halak meg kifogva egymás hegyén hátán döglenek agyon a levegőn.

2009. jan. 26. 21:14
 29/148 anonim ***** válasza:
100%

5 évvel ezelőtt nem sajnáltad az állatokat?

anyud téged sem vont meg a húsevéstől,miért tennéd egy kisbabával?nem vagy tisztában azzal,hogy mit írtál le :) :(

2009. jan. 26. 21:20
 30/148 A kérdező kommentje:
Igen ennyire komolyan foglalkozom ezzel a témával azok vagyunk amit megeszünk halat tojast es tejtermekeket fogyasztok csak hust nem köszi a hozzászolast:-)
2009. jan. 26. 21:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!