Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 anonim ***** válasza:
95%
Na, hát miért nem ezzel kezdted? Akkor valóban, csak tyúkpetét fogyasztasz :-))) én amúgy elmondtam a véleményemet: nő létemre nem lennék hajlandó lemondani semmi étkezési szokásról a párom kedvéért. Azt sem várom el, hogy ő változtasson. És hidd el, teljesen másként étkezünk. De nem ezen áll, nem ezen bukik a kapcsolat. Sokkal sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben. Egy viszont biztos: ha nem vagy képes kompromisszumra, nagyon nehéz lesz párt találnod. Nem a vegaságod miatt, hanem egyéb miatt. De azt hiszem, hiába magyarázok :-))) párszor megégeted magad, és úgyis rájössz a dolgokra magadtól.
2009. jan. 28. 20:43
 82/148 A kérdező kommentje:
Kitudja mindenki maga tudja:-D érzi. Elég érdekes hogy anyira különböző étkezési szokásokkal jól megvagytok ....nem sokaig ne felj.:-DXDXDXDXDXDXDDja és hát biztos:-D miért égetném meg magam én vigyázok:-D :-Pde köszi azért:-D ja én tyúpetét :-D te meg:-D tankolsz:-DXDXDXDXDXDXDXDXDXD
2009. jan. 28. 20:51
 83/148 A kérdező kommentje:
Nem véletlen fogalmaztam rébuszokban:-D szóval:-D ha nem érted annál jobb:-D
2009. jan. 28. 20:52
 84/148 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fiatal vagy, látszik. Gyerekes ez a rébuszkodás, meg minden. Sőőőőt, nevetséges. Azt hiszed te vagy a legokosabb mert nem vagy olyan mint mi, közönséges húsevő halandók? Tudatlan IS vagy, mert amíg fel nem nyitotta valaki a szemedet, addig meg nem fordult a fejedben, hogy a csirkéhez kakas is kell :-))) amúgy nem hinném hogy a 19 éveddel tanácsot tudnál adni kapcsolattéren. Ha neked EZ és ENNYI a fontos egy kapcsolatban, hogy egyformán étkezzetek, akkor komolyan mondom, sajnállak. Megsúgom: ÉVEK óta el tudjuk fogadni egymást, megfőzöm azt is amit nem szeretek (najó, a madártejen kívül, mert attól hánynék, a szgatól is), és ő is elviseli, ha olyant főzök magamnak, amit ő nem szeret. És szerintem belőled valamilyen szinten a frusztráció is beszél, hogy még mindig nem találtad meg az igazit, és abban keresed a választ hogy vajon a vegaságod a hiba vagy nem... de elmondom: nem, hanem az hogy nem vagy képes vagy hajlandó kompromisszumot kötni. Na puszi... :-)
2009. jan. 28. 21:00
 85/148 A kérdező kommentje:
Hát nagyon rosszul látod:-) De nembaj mindenképp nagyon szépen köszönöm és további sok boldog évet kívánok nektek:-)
2009. jan. 29. 09:52
 86/148 anonim ***** válasza:
100%

csak tisztázás kedvéért ki a vega:

(aki halat eszik, az nem az)

[link]

Szerintem ha ez neked ennyire fontos dolog, akkor keressél egy vega párt:

veg.hu - ismerkedés rovat

vegaclubb.hu

Ha meg nem fontos akkor szerintem legyél toleranciával a pároddal. Megteheted azt is hogy te nem főzől húst, de ő szabadon eheti és így nincs konfliktus. Persze ha gyereked lesz, akkor valami közös megegyezésre kell jutni, de ahogy olvaslak, már bocs, te ilyen koca vega vagy :)

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én és a feleségem is vega, nálunk ez sose okozott gondot hogy ki mit eszik. Általában mindíg a környezetünk foglalkozik ezzel, pedig nekünk csak szimplán ez esik jól. minden ideológia nélkül.

Ha szeretnéd, hogy a párod is vega legyen, akkor javaslom tanulj meg NAGYON JÓL főzni vega ételeket, és lehet annyira megteszik, azokat fogja kívánni inkább. ;)

2009. jan. 29. 11:22
 87/148 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a fórumot is és a hozzászólást is mindenképp:-)
2009. jan. 29. 11:25
 88/148 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon ritkán eszek húst. Nem vagyok vega. egyszerűen csak ritkán kivánom meg. De a férjemnek és a gyerekeimnek minden nap főzök húsos kajákat. Ráadásul a férjem olyanokat is megeszik, amiket meg sem kóstolnák soha. pl. csirkesziv, máj, zúza, velő, marhanyelv és ilyenek. Ezeket én simán elkészitem neki szó nélkül. Ő sem szól, amikor salátát eszek és nem pörköltet. Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy mindenben nekem van igazam, hanem hogy együtt éljünk és tudjunk alkalmazkodni és kompromisszumot kötni. A te esetedben simán el tudnám képzelni, hogy megfőzöd a párodnak a húst és te eszed a salátát. Ez nem olyan nagy dolog.
2009. jan. 29. 13:09
 89/148 A kérdező kommentje:
...
2009. jan. 29. 15:02
 90/148 anonim ***** válasza:
100%
a vega kismama vagyok, kicsit megkésve válaszolok neked. Én úgy gondolom, hogy a vegetarianizmus mindenkinek a saját döntése legyen. Nem akarom ráerőltetni senkire az elveimet. A babámnak pedig a legjobbat szeretném adni, egészséges életkezdést, ehhez pedig, tetszik vagy nem , kell a hús. Ha nem így gondolkodnék nem lennék jobb, mint az a fickó, aki halálra éheztette a családját, merthogy tisztítókúrát tartanak. Ahhoz, hogy a babámnak felnőttként erős, egészséges szervezete legyen, kell a hús. Utána, eldöntheti, látva magaelőtt mindkét példát, hogy melyiket követi, de legyen az ő döntése. Én azért nem eszem húst, mert nem bírom elviselni a gondolatot, hogy az a szerencsétlen állat azért szenvedett és halt meg, hogy én megehessem. lehet ezzel vitatkozni, én így gondolom. Senkit nem kényszerítek rá, hogy szintén így gondolja, de elvárom, hogy a véleményemet tiszteletben tartsák. Nézzétek meg a PETA honlapján a videókat és megértitek.
2009. jan. 29. 20:46
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!