Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?
csak tisztázás kedvéért ki a vega:
(aki halat eszik, az nem az)
Szerintem ha ez neked ennyire fontos dolog, akkor keressél egy vega párt:
veg.hu - ismerkedés rovat
vegaclubb.hu
Ha meg nem fontos akkor szerintem legyél toleranciával a pároddal. Megteheted azt is hogy te nem főzől húst, de ő szabadon eheti és így nincs konfliktus. Persze ha gyereked lesz, akkor valami közös megegyezésre kell jutni, de ahogy olvaslak, már bocs, te ilyen koca vega vagy :)
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én és a feleségem is vega, nálunk ez sose okozott gondot hogy ki mit eszik. Általában mindíg a környezetünk foglalkozik ezzel, pedig nekünk csak szimplán ez esik jól. minden ideológia nélkül.
Ha szeretnéd, hogy a párod is vega legyen, akkor javaslom tanulj meg NAGYON JÓL főzni vega ételeket, és lehet annyira megteszik, azokat fogja kívánni inkább. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!