Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?
Úgy veszem észre, hogy kissé lemaradtam... Annak viszont örülök, hogy megkaptad a magadét! Nem rossz indulatból! Ez a túlzott "CUKISÁG" meg fogja ölni az értelmet a világon, és jónak találom, hogy többen megpróbáltak felrázni az álom világodból! A többi hasonló kvalitású emberkével is ezt kéne tenni (csak hatékonyabban)! Ja még egy borzasztó nagy kérésem lenne!!!
Mivel te egy őrülten nagy sztár lehetsz! Többet megéltél már, mint itt ezen az oldalon bárki! Ugye ezt írtad? Légyszíves... Kérlek..., ha ide nem is mered, mert félsz, hogy hátha rád ismernek a rajongóid, legalább privát üzenetben írd már le azt a páratlanul magas ívű életutad történetét! Tényleg nagyon felcsigáztál! A kedvencem a tatár beefsteak (gyakorlatilag nyers marhahús, bár biztosan tudod), nálam a hús első helyen áll! Ígérem, ha lenyűgöz életed története, a kedvedért le fogok szokni a húsról! Sőt! Állat baráti szeretetből és a te lelki békéd megőrzésért, az eddig miattam és más alantas ragadozók étkeztetése miatt elpusztított állatokat, ha nem is feltámasztom, de megpróbálom pótolni! Én magam hozom őket majd a világra, csak mond meg, hogy miből mennyit kérsz! Férfi vagyok, de egy ilyen sokat megélt érett Cuki nő kedvéért vállalom a nehézségeket! Ja, olvastam, hogy marha tenyésztésben is a topon vagy! Szerinted egy kis borjú világra hozásához hány ujjnyira kellene kitágulnom? (A legdurvább az amúgy az, hogy neked már szavad van a társadalomban is! Szavazhatsz! Akár gyereket is vállalhatsz (kérlek még ne tedd, vagy ne te neveld)! Ez félelmetes! Felmerül a kérdés, miután megcsillantál párszor: -Hogyan gondolkodsz más dolgokról? Téged nem tanítanak, nem nevelnek, vagy ez tendencia, efelé haladunk? Ez nem előre mutat! Sok barátnőd, barátod van? Sokan osztják a véleményedet általános dolgokkal kapcsolatban a veled egykorúak közül? Komolyan mondom DURVA!)
Szia, másik 89%-os! Azt hiszem, a másik törzsvevő vagy erre a kérdésre rajtam kívül :-)))
A kérdezőnek: ha annyira nem érdekel a dolog, akkor miért írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!