Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
 101/148 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene figyelmen kívül hagynod, hogy a gyerek egy növésben lévő, fejlődő szervezet. Más tápanyagok kellenek neki mint egy kifejlett egyednek. Te azt írod, nem hiszed, hogy hús kellene egy gyerek táplálásához, de szójával nem tudod bevinni azt a fehérje összetételt amire szüksége van. Hiányoznak belőle egyes aminosavak.
2009. jan. 30. 11:46
 102/148 A kérdező kommentje:
áááá emberek szánalmasak vagytok:-DXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
2009. jan. 30. 12:04
 103/148 anonim ***** válasza:
100%
megint a kismama... gondolom jó sokat megéltél 19 évesen. Csak pl még a várandósságot, szülést, anyaságot nem... azt az érzést, hogy ez a csöpp kis lény, aki nincs 10 kiló, nem tud beszélni, összecsinálja magát és éjszaka nem hagy aludni mindennél, mondom MINDENNÉL fontosabb a világon. Annál is, hogy én mit szeretek, mit nem, eszem-e húst vagy nem. Ha nem lenne választásom és csak akkor tudnék neki ételt rakni az asztalra ha napi 16 órában kellene csirkét vágnom, hát azt tenném. Majd megérted. Tényleg kicsit túlliheged a dolgot. Inkább foglald le magad valami mással. Egyébként a vallásra visszatérve, az megint olyasmi, minthogy adsz húst a gyerekednek, vagy nem. Én nem vagyok vallásos, a gyerekem ha szeretne felnőttként felvenni valamilyen vallást, tegye. de legyen az ő választása, nem az enyém. Épp elég neki, hogy nem dönthette el, hogy megszülessen-e, bár nagyon jó helyre született, azt hiszem. Az életében a fontos dolgokat döntse el maga, amikor már elég érett rá. Addig igyekszem egészségesen nevelni, mind testben, mind lélekben.
2009. jan. 30. 12:12
 104/148 A kérdező kommentje:
Már rég nem a témánál vagyunk de mind1 is:-)Köszönöm mindenképp. Hát mindenkinek igazat adok biztos velem van a gond, hát ez van nem vagyunk egyformák:-)
2009. jan. 30. 12:16
 105/148 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó válaszoló, azt hiszem, ezzel a személlyel egyszerűen nem érdemes vitázni. Már régebb mondtam, hogy nem képes kompromisszumra, és egyre jobban meggyőződök arról, hogy igazam volt. Nem fogod meggyőzni, akármilyen észérvvel állsz elő, mert ő annyira elvan magával, hogy egyszerűen nem bírja elfogadni azt, hogy nem neki van igaza. Számomra kiderült, hogy teljesen normálisan állsz Te hozzá a vegasághoz, és elfogadtam amit mondtál. Viszont azt nehezen tudom lenyelni, hogy így 30 fölött elmondja nekem egy 19 éves kis tudatlan és tapasztalatlan liba (nagyon vissza kellett magam fogjam, hogy ne durvábban nevezzem), hogy a stabil kapcsolatom arra fog rámenni, hogy nem egyforma étkezési szokásaim vannak a párommal. Kedves utolsó válaszoló: vannak emberek, akiket nem érdemes felvilágosítani. Ő egy ilyen. Szerintem hagyjuk meg a maga tökéletességében, mert ő tudja magáról, hogy úgyis annyira jó, hogy a világ minden pasija érte és csak érte még a húsról is lemond. A gyerekei pedig a biológia minden törvényével ellentétben majd szervetlen anyagokból fognak szerveset előállítani, magyarul fotoszintetizálni fognak, mint a növények, csak azért, hogy ne kelljen az állati eredetű hússal találkozniuk, mert az anyjuk feltűnési viszketegségben szenved.
2009. jan. 30. 13:26
 106/148 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas az, hogy amikor nem tudsz már érvelni, a vitatársaidat egyszerűen kinevezed szánalmasnak. Bunkóságra vall, amúgy.
2009. jan. 30. 13:37
 107/148 A kérdező kommentje:
bunko is vagyok liba is huje is meg tudatlan is meg fiatal is...........inkább a dunába ugrom jó lesz?:-dXDXDXDXDXD
2009. jan. 30. 13:42
 108/148 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó lesz. Úgyis túl sokan élünk már a bolygón, nincs hely az állatoknak. Az irántuk érzett szeretetből valóban ugorj a Dunába, legyen helyük... :-)))))
2009. jan. 30. 13:46
 109/148 A kérdező kommentje:
Jó csak miattad:-D
2009. jan. 30. 13:58
 110/148 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg még azelőtt ugorj bele, hogy teherbe esnél.
2009. jan. 30. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!