Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 A kérdező kommentje:
Köszi:-)
2009. jan. 28. 13:52
 62/148 anonim ***** válasza:
81%
Ha jó csaj akkor persze:D
2009. jan. 28. 15:41
 63/148 A kérdező kommentje:
Komolyan????:-O hát :D es mikor jo egy csaj:-DXDXDXDKöszi amúgy:-)
2009. jan. 28. 16:23
 64/148 anonim ***** válasza:
88%

Hú, elég sok hozzászólás érkezett, hadd kommentáljam:

1. A TOJÁS önmagában még NEM embrió. A madarak párosodás nélkül is tojnak tojást, tehát anélkül, hogy a hím és a tojó érintkezett volna egymással. Ha ilyen tojásról van szó, az még CSAK egy petesejt, de abban még NINCS állat, nem termékeny, ha ilyen tojáson kotlik az anyamadár, akkor az a tojás beszárad, záp lesz, nem kel ki belőle semmi. Állatkezdemény csak akkor kerül bele, ha az anya és az apa madár párosodtak, míg a tojáskezdemény még az anyamadár testében fejlődik, külsőnek látszik, de belső megtermékenyítés van náluk. (fiókanevelés-gondozás terén tapasztalt papagájos hobbitenyésztő vagyok)

2. Az abortusz ugyanúgy emberölés, mint ha már megszületett volna.

3. A vega tényleg nem esik semmilyen hússzármazékot, van erre egy másik kifejezés, de azt nem tudom, mert én szeretem és eszem is a húst. Nekem is volt rossz élményem, amikor nem főzték meg jól, de attól még nem ment el a kedvem a többitől, amit jól elkészítenek.

4. Egy ember csak akkor szokik le a húsevésről szívesen, ha már a fejében ez megfordult, és önszántából szívesen tenné. Ha valakinek a kedvéért, az már nem belső indíttatás, és idővel a szervezete háborogni fog az újfajta, számára szokatlan étkezési szokás miatt.

2009. jan. 28. 19:40
 65/148 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , minden véleményt örömmel fogadok:-) És tetcett a hozzászólásod:-)Köszi
2009. jan. 28. 19:44
 66/148 anonim ***** válasza:
95%
Utolsónak: amikor kiveszed a tyúk alól a tojást, nem tudod, hogy megtermékenyült-e vagy nem... SIMÁN lehet zigóta is benne. Ugye, az alakul embrióvá. (én meg biológus vagyok :-D)
2009. jan. 28. 19:48
 67/148 anonim ***** válasza:
96%
19:48 Egy idő után lámpázással könnyűszerrel meg lehet állapítani, hogy fejlődik-e benne fióka vagy nem. Másrészt, aki tart madarakat, mondjuk baromfit (nagyszüleimnek van), az csak tudja, hogy érintkezhetett-e a tyúk és a kakas vagy nem. Mamáméknak pl. van 10-15 tyúk, de kakas max. 1-2, de az se mindig, volt olyan időszak, amikor nem volt kakasuk, így azok a tojások mind terméketlenek voltak, az meg elég látványos jelenség, ha a kakas meg a tyúk párosodnak. :-)
2009. jan. 28. 20:07
 68/148 A kérdező kommentje:
ja igen kakas nélkül nincs csibe:-DXDXDXDXDXD de azert a kerdesemre is válaszolhattatok volna:-D Köszi amugy:-D
2009. jan. 28. 20:10
 69/148 anonim ***** válasza:
90%
19:48 as vagyok. Igazad van, teljes mértékben. Minden téren. CSAK: ha kiveszed a tojást, (a kakas és a tyúk nemi érintkezése után (ezt megfogalmaztam :-D)), és beteszed a hűtőbe, akkor a zigóta megáll a fejlődésben. Nem alakul át embrióvá. És reggelire megeszed hagymás rántottának :-))) észre sem veszed.
2009. jan. 28. 20:11
 70/148 anonim ***** válasza:
89%
Sőőőt: ennél a témánál járva: szalonnás-hagymás rántottának :-). Ugye a megtermékenyítés akkor történik meg, amikor a tojás még nem alakult ki, illetve amikor még nincs körülötte fehérje, sem héj. Amíg az körékerül, addig már fejlődik a zigóta, tulajdoképpen, ha jól meggondolom, már morula vagy blasztula állapotban kerül ki a tyúkból... tehát csirkés :-D. Igen, annak idején volt egy csomú tyúkunk, tényleg látványos jelenség a párzásuk :-)
2009. jan. 28. 20:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!