Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?
Hú, elég sok hozzászólás érkezett, hadd kommentáljam:
1. A TOJÁS önmagában még NEM embrió. A madarak párosodás nélkül is tojnak tojást, tehát anélkül, hogy a hím és a tojó érintkezett volna egymással. Ha ilyen tojásról van szó, az még CSAK egy petesejt, de abban még NINCS állat, nem termékeny, ha ilyen tojáson kotlik az anyamadár, akkor az a tojás beszárad, záp lesz, nem kel ki belőle semmi. Állatkezdemény csak akkor kerül bele, ha az anya és az apa madár párosodtak, míg a tojáskezdemény még az anyamadár testében fejlődik, külsőnek látszik, de belső megtermékenyítés van náluk. (fiókanevelés-gondozás terén tapasztalt papagájos hobbitenyésztő vagyok)
2. Az abortusz ugyanúgy emberölés, mint ha már megszületett volna.
3. A vega tényleg nem esik semmilyen hússzármazékot, van erre egy másik kifejezés, de azt nem tudom, mert én szeretem és eszem is a húst. Nekem is volt rossz élményem, amikor nem főzték meg jól, de attól még nem ment el a kedvem a többitől, amit jól elkészítenek.
4. Egy ember csak akkor szokik le a húsevésről szívesen, ha már a fejében ez megfordult, és önszántából szívesen tenné. Ha valakinek a kedvéért, az már nem belső indíttatás, és idővel a szervezete háborogni fog az újfajta, számára szokatlan étkezési szokás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!