Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?
Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?2009. jan. 26. 19:44
141/148 anonim válasza:
Szimplán válaszoltam már 2x a kérdésedre :-D. Mondtam, hogy NEM SZOKNÉK LE A HÚSRÓL, SEM MÁS ÉTKEZÉSI SZOKÁSOMRÓL A PÁROMÉRT. Cserébe én sem várom el, hogy ő változtasson. Érted? És tippeljem meg hogy miért írtad ki a kérdést? Azért, mert akartad, hogy mindenki tudja rólad, milyen f@sza és menő kis csaj vagy, hogy nem eszel húst, mert ó szegény állatnak meg kell érted halni. Na, de most rájöttél, a válaszokat végigolvasva, hogy ez egy olyan dolog, hogy nem lehet vele feltűnősködni. Vagy elvből teszed, és hallgatsz vele, vagy divatból, és elvágod magad alatt a fát. Szerinted valamelyik válaszoló komolyan tud venni? Hát csak én amennyit szivattalak, már-már megsajnáltalak, de mindig volt olyan jó beszólásod, hogy muszáj volt folytassam, egyszerűen a kisördög bennem nem engedett hallgatni. Érted?
142/148 A kérdező kommentje:
semmi gond ha jól esik engem egyáltalán nem zavar nem tudom miért lennék feltűnő mikor azt sem tudod ki vagyok, nem ismer itt engem senki, és sehol sem mondom mi a helyzet velem:-) de nem zavar abszolút, inkább örülök hogy válaszoltatok:-) még jó hogy a környzetemben élő emberek másképp állnak hozzám és ehhez a témához is:-) amúgy hány éves vagy? csak úgy kíváncsi vagyok:-)
2009. febr. 1. 17:19
143/148 anonim válasza:
Most nem azért de hölgytől nem illik megkérdezni a korát :-D
144/148 A kérdező kommentje:
hát nem igazán jöttem rá hogy nő vagy. mert mindíg úgy fogalmaztál hogy a párod...miért hány éves vagy?
2009. febr. 1. 17:28
145/148 anonim válasza:
Ja, szerinted férfi létemre majd elkezdenék zöldséget párolni :-)))) persze hogy nő vagyok. Írtam is. Amúgy nőknek is van párjuk, nem csak férfiaknak!!! A koromat nem árulom el, de annyit elmondok, hogy nálad idősebb vagyok, és nem dicsekedtem vele, sem a kapcsolataim hosszával, de lehet hogy mégis talán nálad többet megtapasztaltam... de ezt nem csak én mondhatom el magamról, hanem a válaszolók nagy része. Legalábbis nekem ez jött le a válaszokból. Neked nem, mert váltig hangoztattad, hoyg te mennyit megéltél...
146/148 A kérdező kommentje:
OK:)
2009. febr. 1. 17:47
147/148 anonim válasza:
miert akarod megvaltoztatni olyanna amilyen te vagy en szemely szerint nem valtoznek meg mert csak te akarod
148/148 anonim válasza:
Szerintem kepes lenne a pasi feladni , de akkor csak elerne .hogy rovid eletu legyen, gondoltal mar arra ,hogy ha apuci kemeny fizikai munkat vekez akkor a salatatol meg szarni sem lenne kepes, es ha rajtam mulna akkor anyuci egye csak a salatait, en meg megfoznem a magam husleveset...
Nem tudom ki ,hogy van a dologgal de engem nem tudnanak eltartani csak zoldseggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!