Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
 91/148 A kérdező kommentje:
Bocsi de akkor sem értem ha ilyen tisztában vagy vele akkor miért adod a kisbabádnak:-O hmm nemhiszem hogy hús kellene az egészséges és teljes tplálkozáshoz.Akkor magdat nem félted? A gyerekednek szüksége lesz rád későbbiekben is, és ha a húsnélüli élet nem teljes és egészséges akkor inkább térj vissza te is:-)De nagyon köszönöm, hogy leírtad, csak kicsit ellenkezik a véleményed:-(
2009. jan. 29. 20:54
 92/148 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, egyre jobban megbizonyosodok róla, hogy te hülye vagy. Már hogy a francba ne lenne rá szüksége egy gyereknek??? Az ember mindenevő. Nézd meg a fogazatodat. Más kérdés, hogy te az elveid miatt nem ehhez tartod magad, de az, hogy a gyerekednek ne adj húst, ez a legnagyobb baromság, amit hallottam. Ne is legyen gyereked, míg ezt az idiotizmust nem növöd ki.
2009. jan. 29. 21:02
 93/148 anonim ***** válasza:
100%
majd ha gyereked lesz meglátod... majd akkor megérted, hogy ő a világon mindennél fontosabb. Nem akarlak bántani és másokhoz hasonlóan azzal cikizni, hogy fiatal vagy még. De kérdezd meg anyukádat, hogy ha ő történetesen vega lett volna, akkor adott volna-e azért neked húst? Arra nem lennék képes, hogy egy csirke nyakát elvágjam. De a babámnak minden további nélkül meg fogom főzni, ha itt van az ideje, mert a szervezetének szüksége van rá ahhoz, hogy egészségesen fejlődjön, ezt ne kelljen már újra leírnom. Ezzel nem vitatkozhatsz, ez tény. Gondolj bele, te bele tudnál nézni a tükörbe, ha a gyereked veszélyesen kis súllyal, esetleg koraszülöttként születne, mert te nem táplálkoztál megfelelően a terhesség alatt? Vagy ha születésétől tápszert kellene adnod neki, mert az életmódod miatt nincs tápláló anyatejed, holott lehetne? Ezért mondom, hogy majd ha gyereked lesz, meglátod. Ott már nem te és a te elveid a fontosak, legalábbis ebben a kérdésben nem. Ott a baba az első, és utána jöhetnek a te igényeid. Azt hiszem tényleg sokat kell még tanulnod az életről. Mindenki döntse el maga, hogyan akar élni. Te vegaként, a leendő párod esetleg nem. A babád nem döntheti el, neked kell döntened helyette. Az a minimum, hogy mindenből a legjobban, legegészségesebbet adod neki. Ehhez pedig a hús is hozzátartozik.
2009. jan. 29. 21:08
 94/148 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó válaszoló: én nem cikiztem azzal, hogy fiatal. Én voltam, de nem cikizésből. Hanem a tapasztalatlansága miatt. GYerekfejjel itt biológia, táplálkozástudomány és kapcsolatpszichológia órákat tart nekünk és tökkomolyan megkérdi, hogy hajlandó lenne-e egy férfi ÉRTE (mert erre értette) lemondani a húsról.

Ha Te tisztában vagy azzal, hogy az egészséges élethez a hús hozzátartozik, miért vagy vega? Én sem eszem főként húst, de heti 1-2 alkalommal igen. Engem nem tart vissza az, hogy szegény állat meghalt értünk. Ez a természet rendje, akármennyire fáj a dolog. A növényevők növényeken élnek, a húsevők húson, a mindenevők pedig húson IS. Ez ellen nem lehet tenni. És ezt tényleg nem cikizésből mondtam, csak érdekel a dolog, hogy tudatosan miért tesznek az emberek az egészségük ellen? Egyébként nagyon rátapintottál a dolgok lényegére, ami a gyereket és neki az ellátását, méhen kívül és belül illeti.

2009. jan. 29. 21:16
 95/148 anonim ***** válasza:
100%
nem vitatkozom senkivel többet ezen az oldalon. Azért nem eszem húst, mert nem akarok. Ezért jó dolog felnőttnek lenni, mert az ember csinálhat olyan dolgokat, amik esetleg nem jók neki anélkül, hogy meg kellene magyaráznia, vagy engedélyt kellene kérnie. Pl horror filmet nézni, jól berúgni, januárban pólóban kimenni és húst nemenni. Én úgy érzem, a szervezetemnek nincs szüksége a húsra, jobban érzem magam, ha nem eszem. Nincs úgy elnehezedve a gyomrom, könnyebb az egész testem. És egy állatnak sem kellett elpusztulnia miattam. többek között ezért nem használok Johnsons babatermékeket és pl Pantene sampont. Mert azokat meg állatokon tesztelik. És ezért használok mosható pelenkát eldobható helyett, hogy kevésbé szennyezzem a környezetet. Ezért termelem meg magam a zöldséget a családnak vegyszerek nélkül, és még sorolhatnám. Nálam a hús elhagyása nem divat, egy életmód része.
2009. jan. 29. 21:37
 96/148 A kérdező kommentje:
Fantasztikus válaszok érkeznek újra és újra, köszönöm. Nincs kedvem most tagoltan leirni a dolgokat es megmagyarazni vmit amit ugysem erthettek.Na nembaj hat igen fiatal vagyok , de sokkal tobbet éltem mar meg mint akarmelyikotok ezen az oldalon.És primitiv dolog lehülyézni a másikat szóval nektek kéne felérni a normális és a másik embert tiszteletben tartó szintre.Mert egyszerűen annyit is leírhattál volna hogy nem szoknál le , nem ennéd.értettem volna hidd el.Csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést. És anno mikor még a halon kivul mst is ettem akkor énis ugyanzezen a véleményen voltam. Hát és nem hinném hogy egy gyerek nem fejlődne rendesen ha egészségesen táplálják, amibe a hal is bele tartozik amire ti mondtátok hogy hús, tehát nem értem mi itt a gond...Na de nembaj majd megértem ha kinövöm hogy hülye vagyok, meg kicsit felnövök. Azért mindenképp köszönöm hogy ennyien és ilyen sok "bölcseséggel" hozzászóltatok és válaszoltatok a kérdésemre. Komolyan köszönetre méltó. ...
2009. jan. 29. 22:18
 97/148 A kérdező kommentje:
Jaj és hogy a vega kismamának is válaszoljak.Teljesen 1000000% eltudom képzelni, hogy akkor undorral is de megennem ha azt mondana az orvos hogy beteg lesz vagy bármi komplikacio lehetne,,,és ha nem lehetne másképp megoldani terméeszetes hogy a babának is adnám. Mert már akkor tényleg nem én vagyok az első.De ha erre nem volna szükség akkor nem csinálnám, csak azért mert én azt így gondolom. Valahol vallás tiltsa a húsevést és ott is születne gyerekek TELJESEN EGÉSZSÉGESEK..akkor az hogy lehet? kérdem én. Mindegy ne firtassuk ezt tovább.Ne izgasd magad ezen. És sok boldogságot a picihez:-)+jó egészséget mindkettőtöknek:-)
2009. jan. 29. 22:25
 98/148 anonim ***** válasza:
100%
Ha volna annyi eszed, hogy összehasonlítsd a válaszadókat, rájöttél volna, hogy sztem PONTOSAN a vega kismama hülyézett le. Mindent értünk benned, legfőképp a csodás helyesírásodat. A vallás nem "tiltsa", hanem TILTJA a húsevést. Én még mindig azt mondom, te csak feltűnésből vagy vega. De tényleg nem érdekel... unalmas vagy, hogy ezen lovagolsz és magaddal is ellentmondsz. Na pá.
2009. jan. 30. 07:36
 99/148 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, egy darabig mindenki tisztelettel válaszol, amíg be nem bizonyítod magadról, hogy egy értetlen kis csitri vagy. Biztos sokmindent éltél meg 19 éves korodra, amiből számodra egyértelműen kiderül, hogy egy gyereknek nincs szüksége húsra.

Egyébként ahol vallás "tiltsa" a húst, ott nem egészségesek a gyerekek, és alacsonyabb az átlagéletkor. Majd ha gyereked lesz, talán az orvos vagy a védőnő ráébreszt arra, hogy inkább 5 levágott disznó, mint egy csökött gyerek. Szánalmas a feltűnősködésed. Viszlát.

2009. jan. 30. 10:58
 100/148 anonim ***** válasza:
100%
Na még annyi: "Hát és nem hinném hogy egy gyerek nem fejlődne rendesen". A biológiát nem érdekli, hogy te mit hinnél. Odafigyelhettél volna az iskolában, akkor nem kéne találgatnod.
2009. jan. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!