Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/148 A kérdező kommentje:
inkább menjetek privátra:(..........
2009. jan. 28. 20:22
 72/148 anonim ***** válasza:
80%

20:11

Nem tudom, tartottál-e már vagy ismerősi körben tartott-e már vagy tart-e valaki baromfit, de belső infókat hadd osszak meg veled:

1. A tyúk általában összevissza tojik, tehát ólba, udvarra, dobozba, ládába, farakás alá... stb. Nem ül rá feltétlenül automatikusan. Emlékszem, míg még nyaraltunk nagyiéknál 8-10 helyről kellett összeszedni az aznapi tojástermést.

2. Ha csibéket akarnak, akkor azt úgy csinálják, hogy összeszednek vagy 30 tojást, így tömegesen, elhelyezik egy ládában vagy kosárban, a lényeg, hogy ne lehessen szétcsípni, ne essen szét, szalmát alá, vagy valami hasonlót, és ráültetik a tyúkot, a kotlóst. Nézik bizonyos időközönként végig kotlási idő alatt (ez néhány hét), lámpázzák, hogy termékeny-e vagy nem, és ami nem fejlődik, azt azonnal kiveszik alóla, hogy ne foglalja feleslegesen a helyet. Ha még nem zápult meg, azt lehet enni is akár, de termékeny tojást kotlós alól nem szednek ki. Amit meg kiszednek, abban nincs fióka.

2009. jan. 28. 20:22
 73/148 A kérdező kommentje:
Hát ti teljesen megvagytok huzatva:-D hadjatok már ezt a temat:-D a kakas+csirke akciobol lesz kiscsibe :-D de csak a tyukbol nem igy erthetobb asziszem:-DXDXDXDXD
2009. jan. 28. 20:27
 74/148 anonim ***** válasza:
61%
Mondtam, VOLTAK saját tyúkjaink. Tudom, hogy csinálják a dolgokat. Épp ezért mondom, hogy nem tudod, termékeny vagy nem termékeny tojást viszel be a hűtőbe. Ha csirke LESZ benne, az termékeny volt, amikor kijött a kloákán már eldőlt, hogy lesz vagy nem lesz benne csirke. ugye, a mészhéjon át nem tud megtermékenyülni. Én így értettem a csirkés tojást :-))) csak ha időben összeszedik, ls elfogysztják, akkor nem derül ki, hogy van-e benne csirke vagy nincs :-) nem? Mert nem nő akkorára, hogy látható legyen.
2009. jan. 28. 20:28
 75/148 A kérdező kommentje:
nem jol tudod:-D ha nincs kakas tuti nem lesz csibe:-D
2009. jan. 28. 20:30
 76/148 anonim ***** válasza:
95%

[link]

a lepontozónak biológiaóra :-))) tehát ha első nap összeszeded, ÉSZRE SEM VESZED!!! 0.0002 grammos az embrió vagy csíra. És a tojást frissen szedik össze!

2009. jan. 28. 20:32
 77/148 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: már válaszoltam :-)

Biológus válaszoló: Ha nem ül rá a tojásra a madár, az egy idő után KIHŰL (ez fajonként eltérő), vagyis ki se fejlődhet benne semmi. Ha ti hűtőbe raktátok, gratulálok, nagyim kosárba rakja spájzba, nem hűtőbe, és így ha ültetni akarja a kotlóst, akkor nem hűl ki olyan hamar, és van esély fiókára, de ha x idő után nem rakja kotlós alá, magyarán nem biztosított a fióka fejlődése szempontjából a megfelelő környezet, akkor abból akkor se fejlődik ki fióka, ha eleve termékeny volt (ez olyasmi, mint a vetélés embernél vagy emlős állatoknál).

2009. jan. 28. 20:33
 78/148 anonim ***** válasza:
95%
Kedves kérdező, ne nézz hülyének. Persze, hogy kakas nélkül nincs csirke. De honnan tudod, hogy a tojás származási helyén nincs kakas?! :-)))) butuska ...
2009. jan. 28. 20:34
 79/148 A kérdező kommentje:
onnan szivecském:-D hogy a baromfi udvarunkban nincsen kakas:-D okoska:-D
2009. jan. 28. 20:35
 80/148 A kérdező kommentje:
jaj és szerettem volna ha az eredeti kérdésre válaszolsz:-D
2009. jan. 28. 20:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!