Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Le tudna szokni egy pasi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le tudna szokni egy pasi a csaja kedvéért a husról, ha ő nem eszi?

Figyelt kérdés
Vega vagyok 5 éve pasik írjátok meg. halat eszem, de képesek lennétek feladni a húsevést egy csaj kedvéért?
2009. jan. 26. 19:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/148 A kérdező kommentje:
De a hal is állat, de az mégis más hidegvérű.Na meg egy kis kibúvó kell:-DKöszi a hozzászólást:-)
2009. jan. 26. 21:27
 32/148 A kérdező kommentje:
Jobban tisztában vagyok vele mint gondolnád egyen halat:-D az ugyis egeszsegesebb:-) és 5 éve hat talán felnőttem hogy lássam mit is tegyek a számba , 19 vagyok júniusban 20 szoval akkor még igazábol gyerek voltam azzal etettek amivel akartak de már én válogatom meg:-) de köszönöm a hozzászólast:-)
2009. jan. 26. 21:29
 33/148 anonim ***** válasza:
100%

Megközelíthetem a témát más szemszögből?

Nekem a következőt mondta a sejk, mikor muszlim lettem (a férjem született muszlim, én 5 év után tértem be): mégpedig azt, hogy reméli, nem a férjem kedvéért tettem, hanem magam miatt. Mert ha valamit azért csinálsz, hogy valakinek a kedvében járj, és nem azért, mert elfogadod az elvet és magadénak vallod, akkor 5-10-20 év múlva fel fogsz lázadni, hogy nem akarod.

Szóval, a pasi ne azért legyen vega, mert te is az vagy. Legyen vega saját magáért, és az állatokért, vagy azokért a dolgokért, amiért a vegák vegák lesznek.

így nem fog téged 10 év múlva egy csülökkel a kezében elküldeni a fenébe! :)

Viccet félretéve: a húsevő pasit ráébresztheted, hogy a vegaság jó dolog, ha sokat beszéltek erről. És ha megismeri az érveidet, esetleg úgy gondolhatja, hogy egyetért, és leszokik a húsról. Addig meg szépen meg lehet oldani az együttélést különböző táplálkozási szokásokkal is.

2009. jan. 26. 21:40
 34/148 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm a hozzászólást:-) és még kerdezhetnek anyit hogy a muszlimok is vegák?meg egyszer köszi:-)
2009. jan. 26. 21:46
 35/148 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te csak bebeszéled magadnak, hogy vega vagy, ez abból is látszik, hogy a halat kibúvónak tekinted. Nincs jogod még kérni sem senkitől, hogy legyen vega a kedvedért. Bár lehet, hogy behatároltak a lehetőségeid pasik terén, ugyanis ha ilyen megrögzötten ragaszkodsz a hülyeségedhez, hogy meg sem tudod főzni, sütni a húst, akkor tényleg csak vega pasinak fogsz kelleni. Viszont a kisbabának kell húst adni, ez attól teljesen független, hogy te mit szeretsz és mit nem.
2009. jan. 26. 21:50
 36/148 anonim ***** válasza:
100%
ha te önállóan eldöntötted az klassz..de hogy gyerektől is megvonnád?..az oviban van egy kislány,a szülei vegák,a gyerek sem ehet húst,az oviban sem,olyankor mást eszik.tudod,rettenetes látni,hogy a többi gyerek milyen jóízűen eszi a pörit,sülthúst,ragulevest,neki meg csurog a nyála az illatoktól,látványtól :(
2009. jan. 26. 21:51
 37/148 A kérdező kommentje:
nem beszélem be magamnak de nemakarok beteg sem lenni,,,ezert a hal de ezt nem leheta tobbi hushoz hasonlitani koszönöm a hozzászólást egyébként:-)
2009. jan. 26. 22:02
 38/148 anonim ***** válasza:
100%
SOSEM kérném a páromtól, hogy a kedvemért szokjon le a húsról. Elvégre szeretem...és férfi :)
2009. jan. 26. 22:36
 39/148 anonim ***** válasza:
100%
A hal is állat, ő is élőlény, én is furcsállom ezt a különbségtételt. Aki igazán komolyan veszi, az halat se eszik, ezt írták valahol ugyanezen az oldalon.
2009. jan. 26. 22:38
 40/148 A kérdező kommentje:
ha nem kérnél ilyet akkor nem vagy vega drága:-) a hal az más , olvass utana hogy több típusú vegetariánus létezik....aztán jó:-(de azert kösz a hozzászólást:-)
2009. jan. 26. 22:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!