Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fehéremberként megismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés
jan. 22. 13:47
 71/98 A kérdező kommentje:
És ha lehúz akkor nem vigasztal az hogy van olyan cigány aki nem húzott volna le
jan. 28. 22:30
 72/98 anonim ***** válasza:

67, Nézd, van bennem előítélet, ami nem ok nélkül van. Ez amúgy simán meg is tud változni. Én nem utálom őket, nem lenézem őket, deee igen, az elején van bennem előítélet. Amit amúgy nem mutatok ki senki felé sem, mert nem vagyok állat, hogy bántsam.

"Ha egy okos cigány kitör a putri életből az leginkább azért van mert kiszedi őt onnan valaki. "

Bár az összeset kiszednék, és akkor most nem is lenne miről beszélnünk itt.

Bántalmazó, meg alkoholista szülők, meg családi közeg... Pszichiátrián dolgozom, pont elég sokféle élethelyzetet látok, hidd el.

"Nem értem miért jó másokat lenézni, elítélni a bőrszíne miatt."

Én tudok jó haver is lenni, ha normális az ember. Felőlem lehet neonzöld is, ha egyébként normális.

jan. 28. 22:33
 73/98 anonim ***** válasza:
De kérdező csak azt lehet lehúzni aki engedi! Pénzéhes magyar, olasz, cseh, spanyol nők nincsenek, sőt férfiak, vagy mi a franc? Te valamilyen álomvilágban élsz?
jan. 28. 22:34
 74/98 anonim ***** válasza:
48%
69. Politika előnyt faragtak a cigányok megosztásából hazánkban. Az az állat amelyiket sokat bántják az megvadul és még csak a közelébe sem tudsz menni. Ebben az országban akinek egy árnyalattal is sötétebb a bőre tehát nem kell feketének lennie, az örök életében tapasztalni fogja a diszkriminációt hól itt hól ott, mert hiába illedelmes, hiába tud rendesen beszélni, hiába jó indulatú ezek semmit nem számítanak. Az élet egy örök küzdelem önmagunkkal és másokkal is.
jan. 28. 22:35
 75/98 anonim ***** válasza:

72#

"Ha egy okos cigány kitör a putri életből az leginkább azért van mert kiszedi őt onnan valaki.

Bár az összeset kiszednék, és akkor most nem is lenne miről beszélnünk itt."

Pont arról írtam, hogy segíteni kéne azokon a gyerekeken, elszedni az összes rohadék szülőtől és nevelni normálisan, felkészíteni az életbe!

Nyilván be kéne vezetni és nemcsak a cigányokra értendő, hogy maximum 1-2 gyerek mint Kínában, hogy ne szalorodjanak a haszontalanok és kivizsgálni szakemberek által, hogy egyáltalán való-e nekik utód mert olyan gyermek sorsok vannak komolyan, hogy a sírhatnék jön rám.

Egy gyerek sosem tehet arról hová született.

jan. 28. 22:38
 76/98 A kérdező kommentje:
Vannak de ők most éppen nem a barátnőim.
jan. 28. 22:40
 77/98 A kérdező kommentje:
És azért tegyünk különbséget a pénzéhes meg a tolvaj kötözött mert a két forgalom nem ugyanazt jelenti
jan. 28. 22:41
 78/98 A kérdező kommentje:

" Nyilván be kéne vezetni és nemcsak a cigányokra értendő, hogy maximum 1-2 gyerek mint Kínában, hogy ne szalorodjanak a haszontalanok "

A cigányokat azért hagyják szaporodni mert egy zsák krumpliért szavazatot lehet tőlük venni vagyis olcsón lehet velük választást nyerni.

jan. 28. 22:43
 79/98 anonim ***** válasza:
De mit lop el tőled, a TV-t? Istenem feljelentést teszel. Érdekes megdugni mered. Hol dugod, nálad otthon? Nem viszed a pénztárcát nehogy kilopjon pár forintot? Olyan szánalmas vagy és mégcsak észre se veszed magad. Hihetetlen, hogy ilyen nyomorék beszél a nőre úgy, hogy nem ismeri egyáltalán!
jan. 28. 22:45
 80/98 anonim ***** válasza:

78#

Mert olyan szegények, hogy enni se van mit és te ezt "érvként" hozod fel?

Téged se kellett volna megszülni maradjunk annyiban, remélem ő dob ki téged aztán bőghetsz a p*ncija után életed végéig főleg ha más nő rád se néz!

jan. 28. 22:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!