Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?
67, Nézd, van bennem előítélet, ami nem ok nélkül van. Ez amúgy simán meg is tud változni. Én nem utálom őket, nem lenézem őket, deee igen, az elején van bennem előítélet. Amit amúgy nem mutatok ki senki felé sem, mert nem vagyok állat, hogy bántsam.
"Ha egy okos cigány kitör a putri életből az leginkább azért van mert kiszedi őt onnan valaki. "
Bár az összeset kiszednék, és akkor most nem is lenne miről beszélnünk itt.
Bántalmazó, meg alkoholista szülők, meg családi közeg... Pszichiátrián dolgozom, pont elég sokféle élethelyzetet látok, hidd el.
"Nem értem miért jó másokat lenézni, elítélni a bőrszíne miatt."
Én tudok jó haver is lenni, ha normális az ember. Felőlem lehet neonzöld is, ha egyébként normális.
72#
"Ha egy okos cigány kitör a putri életből az leginkább azért van mert kiszedi őt onnan valaki.
Bár az összeset kiszednék, és akkor most nem is lenne miről beszélnünk itt."
Pont arról írtam, hogy segíteni kéne azokon a gyerekeken, elszedni az összes rohadék szülőtől és nevelni normálisan, felkészíteni az életbe!
Nyilván be kéne vezetni és nemcsak a cigányokra értendő, hogy maximum 1-2 gyerek mint Kínában, hogy ne szalorodjanak a haszontalanok és kivizsgálni szakemberek által, hogy egyáltalán való-e nekik utód mert olyan gyermek sorsok vannak komolyan, hogy a sírhatnék jön rám.
Egy gyerek sosem tehet arról hová született.
" Nyilván be kéne vezetni és nemcsak a cigányokra értendő, hogy maximum 1-2 gyerek mint Kínában, hogy ne szalorodjanak a haszontalanok "
A cigányokat azért hagyják szaporodni mert egy zsák krumpliért szavazatot lehet tőlük venni vagyis olcsón lehet velük választást nyerni.
78#
Mert olyan szegények, hogy enni se van mit és te ezt "érvként" hozod fel?
Téged se kellett volna megszülni maradjunk annyiban, remélem ő dob ki téged aztán bőghetsz a p*ncija után életed végéig főleg ha más nő rád se néz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!