Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?
Neked most komolyan mi bajod van, ittál, vagy teljesen síkagyú vagy? Írtam, hogy fejezd be vele a viszonyt. Mit érsz el azzal, hogy röhögő fejeket írsz és a romákat bántod? Azt hiszed, hogy különb vagy mert magyarnak születtél? Nézz már magadra milyen szánalmas vagy. Azzal akarod feltornázni a nem létező önbizalmad, hogy a romákra beszélsz. De azért a roma nő "elvarázsolt". Ha annyira utalód őket akkor miért vagy oda pont roma nőért? Jaj, magyar nő rád se néz. Akkor érthető minden! 💩💩💩
Igen, egyáltalán nem alkalmas párkapcsolatra. Nyilvánvaló.
Az én gimis tanárom roma nőt vett feleségül, 3 gyerekük van és akkor is feleségül vette, hogy mindenki ellene volt. Kisvárosban élek tehát kb. mindenki tud mindent.
Szintén férfi, egy cégvezető feleségül vett roma nőt és azok is együtt vannak, azoknak 1 gyerekük van. Elköltöztek innen külföldre, demég együtt vannak azok is évek óta.
Nem igaz, hogy mindegyik roma utolsó primitív népek közé tartozik és a családja képes lenne megverni, meglopni a férfit.
Ezek az előítéletek csak azt mutatják, hogy a magyar a saját kisebbségi érzését szeretné növelni sikertelenül hiszen akkor is küzd vele.
Bírom amikor mi magyarok között rasszisták vannak, de amikor a magyar népet ámblokk más nemzetiségűek megbélyegzik akkor mi magyarok vagyunk felháborodva.
EU statisztikai adatok szerint - tessék utána nézni - egész Európában a magyar a legrasszistább nemzet. Nemcsak a romák miatt hanem az ukránok, arabok, szlovákok miatt is.
Nagyon gáz eredmény úgyhogy szerintem nem ártana változtatni rajta...
55, Jó, azért legyen már szemünk. Valóban nem mindegyik cigány "primitív", de 100-ból csak 98 a normális. A kettő fog szenvedni az előítéletek miatt, és sajnos, hogy ezen mennek végig, mikor velük a világon semmi baj nincs. Viszont azt a kettőt elfogja fogadni szinte mindenki, aki nem zsigerből cigányellenes. A többi megreked a "more,csak azéé me cigány vagyok he?" szinten. Nem, nem azért, hanem mert úgy viselkedsz, ahogy.
Tök jó lenne, ha nem így lenne, de a nagy részükkel probléma van.
58, Oké, szerintem nagy illúziókat kergetsz, de szíved joga.
Bekerültek egy negatív spirálba, nem véletlenül. Amelyik szabadulni akar belőle, az fog is. Hogy nehezebb lesz? Biztos vagyok benne. De fog tudni szabadulni. A nagy részük meg elvan a kis világában, amit látott a szüleitől, meg a 86 unokatestvérétől. Ide nem 1-2 generáció kell.
57#
Képzeld el, hogy te élnél viskóban és abban nevelkednél, hogy minek tanulni, nem kell dolgozni, anyád inna, apád leverne és küldenének téged már gyerekként a Tesco elé kéregetni pénzt cigire és piára. Te azt hiszed, hogy azok a gyerekek nem lennének másabbak, nem lennének szorgalmasak, okosak ha lenne jobb körülmény számukra? A ghettóból kerülnek ki valamivel rendesebb cigányok, de kevés az a szám hiszen általában még gyermekotthonban is nehéz a sorsuk és az utcára kerülnek, nem nagyon van jó példa számukra, nincs még lehetőségük se. A legtöbb lány szó szerint qrva lesz és a fiúk bűnözők.
Nagyon kevés az akinek legalább tisztességes munkája akad.
Valamint aki kikerül, vagy olyan légkörben se nevelkedik és nem oláh cigány, egyetemet végez, szakmája van, jól keres annak 10 ezerszer többet kell bizonyítania mint a magyarnak.
De ha nem utálják akkor irigyek rá.
Nekem van egy nagyon szép cigány barátnőm és már tiniként meg akarták ölni a lányok, minden lotyónak elhordták csak azért mert nagyon szép volt, de volt olyan is aki direkt manipulálni akarta, hogy szexeljen (szűz volt még 18 évesen is), hogy sírjon mert aztán a fiú dobta volna.
Mióta normális viselkedés, hogy egy egész emberi csoportot lenézzünk, sőt gyűlölünk amikor nem tehetnek róla hová születnek generációról generációra?
Az incelekkel is ugyanazt csinálják itten, de a "szegény" nőket már sajnálni, pátyolgatni illik.
Ha szegény valaki akkor azért nézik le, ha nincs diploma amiatt.
A magyar nép szörnyű és nem csodálkozom, hogy megvan a "hírünk" egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!