Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg túlreagálom a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlreagálom a helyzetet? Mit kéne tennem, hogy elfogadja azt, hogy vigyázni akarok rá?

Figyelt kérdés

Aggódom a barátnőmért. Ha menstruál, akkor rendszeresen nagyon rosszul van az első nagyjából két napban. Nekem nagyon parának tűnik, ő meg mindig azzal jön, hogy túlságosan aggódom érte, nem kéne ennyire körbeugrálnom.

Mármint rendszeresen az van, hogy az első két nap alatt, hogy belázasodik, vagy legalábbis hőemelkedése van, néha hány is, a múltkor konkrétan pár másodpercre elájult, meg összekucorodva gubbaszt a takaró alatt, mert nagyon durván görcsöl, alig tud moccanni.

Szerintem orvoshoz kéne mennie, de azt mondta, hogy régen volt, semmi gondot nem találtak nála, és amúgyis volt rosszabb régen.

Ha már rosszul van, akkor szeretném, ha a lehető legkényelmesebb legyen neki, de szerinte túlzásokba esek. Mind ketten itthonról dolgozunk, én teljesen kötetlenül, csak határidőket kell tartanom, szóval tudok rá figyelni. Igazából szerintem semmi extrát nem csinálok. Mármint nem nevezném hű de extrának azt, hogy főzök neki teát, meg megmelegítem a melegítő párnát, meg az ágyba viszem neki a kaját, figyelek arra, hogy legyen a kedvenc nasijából. Ő viszont mindig szóvá teszi, hogy nem halálos beteg, nem kéne körülugrálni, megoldja. Csak ebből nem egyszer van az, hogy elindul a konyhába kajálni a szobából, eltelik tíz perc, erre azt látom, hogy fél úton a folyosópadlón gubbaszt a barátnőm, mert hirtelen begörcsölt a hasa és nagyon fáj neki. Komolyan, inkább maradjon ágyban, ha olyasmiről van szó, ami ott is megoldható...

Viszont valahányszor felhozom a témát, hogy menjen orvoshoz, vagy legalább maradjon nyugton, ha rosszul van, mindig azzal jön, hogy túlreagálom, túlféltem, ne ugráljam körbe...

ma 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Nekem néha voltak heves hasgörcseim, megvizsgáltak, tüszőrepedés, amúgy semmi bajom. Egy más jellegű nőgyógyászati műtétnél kiderült, hogy endometriózusom van és ez okozhatta a fájdalmat. Kaptam gyógyszert, elmúlt az endometriózus.

Hasi ultrahangon nézték a fekete pontokat, hogy tisztul.

Szóval lehet oka betegség.

ma 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
52%

Mutasd be neki az endomentrózist és hogy menjen el kivizsgáltatni, mert van, amikor bénák az orvosok és nem veszik észre.

Egyébként meg ne nyaggasd, miért nem döntheti el ő, hogy kimegy-e a konyhába? Semmit nem kell tenned, megmondta, hogy mit tegyél, ne patáliázz. Nekünk nőknek minden hónapban van mensin, megszoktuk már pár 10 éve...

ma 21:20
 3/6 A kérdező kommentje:

#2 "miért nem döntheti el ő, hogy kimegy-e a konyhába?"

Nem az a bajom, hogy kimegy a konyhába, hanem az, hogy az esetek többségében rosszul lesz félúton. Annak semmi értelme, hogy elindul, aztán tíz perc múlva szedhetem össze a folyosóról. Neki jobban fáj, aztán úgyis az a vége, hogy én viszem oda neki, amiért elindultunk.

ma 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
hagyd már békén! És akkor mi van? Elmondta h mit szeretne, tedd azt.
ma 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Én csak nem akarom, hogy szenvedjen, ha nem muszáj. Értem én, hogy tampont/betétet nem a szobába cserél, oké, azért indokolt kimenni. De egy teát én is csinálhatok neki, a melegítő párnát is újra tudom neki melegíteni, a kaját is szívesen beviszem neki.

Mire jó az, hogy elindul, mondván, hogy ne ugráljam körbe, félúton elkezd görcsölni, kuporog a padlón könnyes arccal percekig? Ugyanaz a vége, hogy én viszem oda, amiért elindult, csak szrabbul érzi magát...

ma 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Jót akarsz, és vigyázol rá. Miért nem akarja elfogadni? Talán nem is gondolja, hogy tényleg orvoshoz kéne mennie?

"azt mondta, hogy régen volt, semmi gondot nem találtak nála" - Az régen volt, most már sok mindent még jobban tudnak vizsgálni, kéne vizsgálat és segítség, hogy ne szenvedjen ennyire.

ma 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!