Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiuk! Kiváncsi lennék mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Kiváncsi lennék mit gondoltok. Nem tudom, hogy tegyem szóvá a barátomnak, hogy rosszul esik, amit csinál. Túlreagálom a dolgokat? Nem akarok hisztis p*-nak meg féltékenynek tunni. Csak rosszul esik.

Figyelt kérdés
megbízom a barátomban feltétel nélkul, csak rosszul esik. nyáron ott voltam nála egy hetet, meg még utánna is 2-3 napokra. el akartam menni valahová vele kirándulni, mindig mondta, hogy majd jovohéten, de nem mentunk. (akkor vett egy kistraktort, és mindig csak azt festettuk) a szulinapomkor elmentunk furdeni, de még akkor is hamarább jottunk el (kb 3 órát voltunk) mert neki már nem volt kedve furdeni. mivel tobb évig táncoltam (csak már megszunt a tánccsoportom) el akartam menni táncolni, mert nagyon hiányzott, és megígérte, hogy elvisz engem valahová, de nem mentunk. roviden: velem nem jott sehová. aztán mondta, ha az apja viszi ot valahová, én is megyek, mert nélkulem nem akar majd menni. ennek ellenére elmentek diszkóba, gulyásfozo versenyre meg még sok helyre, és még csak nem is szólt. most meg fosulin van. (megértem, ott be van zárva és jó kimenni) diszkóba megy a haverjaival, meg egy csomó helyre, és csak abból tudom meg, hogy menni akar, vagy hol lesz, hogy a fb kiírja, milyen eseménykene vesz részt, de persze másnap elmondja, hogy volt, vagy csak ír egy sms-t hogy ma nem tud felhívni, mert megy ide, vagy oda... nagyon rosszul esik, hogy velem nem akart menni sehová, másokkal meg szívesen megy bárhová. ez olyan, mintha velem nem akarna szórakozni. ha egyutt vagyunk (foleg most hogy rossz az ido) csak bent ulunk a szobában. ezért vagyok szerintem féltékeny is ha valahová elmegy... mert velem nem jon sehová. nemtudom ennek van e értelme. tudom, hogy nem csalna meg, meg lesz egy bál is a fosuliján, oda elhívott. megértem, hogy nem fog minden eseményre hívni ami a fosuliján van, nem is akarnék menni, de azért na... elég szar, hogy velem egész nyáron csak a szobában ult, és 1 év után eloszor megyunk el egyutt valahová (a bálba) 3 éve vagyunk egyutt, de mindig is ezt csinálta. (bocs, ha hosszú lett)
2018. okt. 1. 00:06
 1/2 anonim válasza:
45%
Majd ha megtanultál írni.
2018. okt. 1. 01:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is mondanám hogyajd ha megtanultál írni :) , de ez most asszem lényegtelen.

Ezt beszéld meg vele, néha jó nekem is a pihenés kettesben, ha már együtt vagyok a barátnőmmel, illik elmenni ide oda.

Ezt mindenképp beszéld meg vele, ha most ilyen, gondolj bele milyen lesz évekkel később mikor rád un...

Nem ellene akarok beszélni, de egy ilyen lehetetlen emberrel akarsz együtt lenni?

Nem vet fel a pénz, de nem is az utcasarkon élek. Amire van lehetőség, kihasználom, és elmegyek barátnőmmel ahová csak leehet.

Itt a srác az akadály önmagában.

Ezt beszéld meg vele, elhiszem hogy az évek alatt megszoktad, de találsz tőle jobb embert is hidd el :)

2018. okt. 1. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!