Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem az anyja összes aljas parancsát követi, pedig értelmes mérnök ember. Hogy lehet egy önzés én és aljasságon alapuló 47 éves férfi anyai vonzódásának véget vetni??
Azt, hogy a férj anyja nem manupulál, nem kihasznál, erősen vitatom.
Anyósom mániája, hogy a férjem lánya az ő másolata lesz.
Két fiunk született, szeretetben és igaz értékrendben neveltük.
Anyósnak nem jött össze a lányunoka vágya. Ezért azt találta ki, hogy engem, a fejeséget nyilvánítsuk betegnek, a férj a kisebbik fiút pedig anyóssal az ő férjével és a kisfiú apjával fogják felnevelni. A nagyobbik fiunkra azt mondta a férjem a terv kapcsán, hogy a másik nagyszülőknek is jusson valami.
A férjem ebben a ritka aljas tervben az anyja mellé állt. Anyós bízott abban, hogy az új nőtől a férjemnek majd lánya születik. Az én szüleim ebben a fantasztikus tervbe nem egyeztek bele, pedig anyós írásban kérte, hogy a feleséget nyilvánítsák betegnek és járuljanak hozzá a kisebb gyerek anyjától való elszakításához. A férjem a gyerekkori szeretethiány miatt nárcisztikus ember lett. Az anyjával volt egész házasságunk idején bizalmi kapcsolata. Ez egy ritka aljas és önző nő, aki egy egész családot és 4 ember életét akarta tönkretenni. A férjem pedig kivétel nélkül minden ötletében mellé állt.
Hajaj! Sajnos már szerintem sehogy!
Ennek az egésznek már régen vége van, nem is tudsz javítani a helyzeteden. Nem vetted észre, hogy baj van a kezdetektől???
Ui: vigyázz azzal a "betegség" címkével!!! Akár bele is halhatsz, ha nem menekülsz minél messzebbre - én már csak tudom.
Pff...tiszta katyvasz a szöveg is meg az életed is.
Férjed még de már új nőtől lesz majd gyereke?
Nárcisztikus az urad, de szeretetben és igaz értékrendben nevelte a gyerekeit.Nekem ez sehogy nem jøn össze a nárcisztikus személyiség zavarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!