Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem az anyja összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem az anyja összes aljas parancsát követi, pedig értelmes mérnök ember. Hogy lehet egy önzés én és aljasságon alapuló 47 éves férfi anyai vonzódásának véget vetni??

Figyelt kérdés

Azt, hogy a férj anyja nem manupulál, nem kihasznál, erősen vitatom.

Anyósom mániája, hogy a férjem lánya az ő másolata lesz.

Két fiunk született, szeretetben és igaz értékrendben neveltük.

Anyósnak nem jött össze a lányunoka vágya. Ezért azt találta ki, hogy engem, a fejeséget nyilvánítsuk betegnek, a férj a kisebbik fiút pedig anyóssal az ő férjével és a kisfiú apjával fogják felnevelni. A nagyobbik fiunkra azt mondta a férjem a terv kapcsán, hogy a másik nagyszülőknek is jusson valami.

A férjem ebben a ritka aljas tervben az anyja mellé állt. Anyós bízott abban, hogy az új nőtől a férjemnek majd lánya születik. Az én szüleim ebben a fantasztikus tervbe nem egyeztek bele, pedig anyós írásban kérte, hogy a feleséget nyilvánítsák betegnek és járuljanak hozzá a kisebb gyerek anyjától való elszakításához. A férjem a gyerekkori szeretethiány miatt nárcisztikus ember lett. Az anyjával volt egész házasságunk idején bizalmi kapcsolata. Ez egy ritka aljas és önző nő, aki egy egész családot és 4 ember életét akarta tönkretenni. A férjem pedig kivétel nélkül minden ötletében mellé állt.

#Anyós férj kapcsolat lezárása
ma 07:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A szeretetmorzsáival tartja sakkban 47. éve. Hogy lehet a férjem lerobbantani az anyjáról?
ma 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Hajaj! Sajnos már szerintem sehogy!

Ennek az egésznek már régen vége van, nem is tudsz javítani a helyzeteden. Nem vetted észre, hogy baj van a kezdetektől???

Ui: vigyázz azzal a "betegség" címkével!!! Akár bele is halhatsz, ha nem menekülsz minél messzebbre - én már csak tudom.

ma 07:50
 3/12 anonim ***** válasza:
aljas, mindenki aljas, az egész világ is.....
ma 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elválsz. De anyós mindig ilyen volt, minek is kellett ide beházasodni? 47 éves már nem változik.
ma 08:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Az anyós a saját unokái életét is tönkre akarta tenni. Azét legjobban, amelyiket elszakítja az anyjától. Hogy lehet valaki ilyen, hogy a saját vágya érdekében két pici gyerek és egy házaspár életét teszi tönkre? Az élet miért nem bünteti az ilyet?
ma 08:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez azert nem csak úgy megy, hogy valaki rád mondja, hogy beteg, és úgy van. Bizonyítani kell. Én megkeresnék a helyedben egy ügyvédet, es elmondanám neki a sztorit. Hány éves a kisebbik fiú?
ma 08:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Pff...tiszta katyvasz a szöveg is meg az életed is.

Férjed még de már új nőtől lesz majd gyereke?

Nárcisztikus az urad, de szeretetben és igaz értékrendben nevelte a gyerekeit.Nekem ez sehogy nem jøn össze a nárcisztikus személyiség zavarral.

ma 08:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Most már kamaszok. A kisebbik 14. Ez 10 éve történt. A gyerekeim egészséges fejlődése érdekében nem akartam elválni. A lakás fele az enyém. Egy rohadék nő miatt legyen mindkét gyerekem sérült a válás miatt. Nagyon érzékenyek mindketten.
ma 08:28
 9/12 A kérdező kommentje:
... ne legyen...
ma 08:30
 10/12 A kérdező kommentje:
A házasság előtt nem látszott, hogy anyós mekkora aljasságra képes. Én harcolok a gyerekeimért, nem akarom nélkülözni őket aljas emberek miatt, akik szét akarnak minket választani. A férjemmel 1,5 éve külön élünk, de papíron még nem váltunk el. Hogy állhat a férjem anyós ösdzes aljassága mellé???
ma 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!