Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltöznél olyan nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznél olyan nővel, akinek problémás viselkedésű, de értelmes gyereke van?

Figyelt kérdés
40 körüli férfiak válasza érdekel.
jún. 23. 20:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Hát...úgyis erre a sorsra fogok jutni, most még nem, de ez lesz majd, ha hosszútávra szeretnék puncit. 31f
jún. 23. 20:19
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Miért, a gyerekével akarsz egybekelni?
jún. 23. 20:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
jún. 23. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
13%

Csak ha lány.

Nekem is lányom van így minden problémájukat tudom kezelni és szeretettel meg is oldani.

Volt ilyenben részem.

Ismerkedés, pizsipartiztak a lányok és jött anyuka is vagy a nővére a gyereknek stb

Működik és tuti dugás vagy akár kapcsolat.

Fiús anyukákat viszont kerülöm,mert egy fiúhoz, főleg ha az másik férfi gyereke ahhoz más idegrendszer kell....ami nekem nincs.

jún. 23. 20:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Talán. Ezt tapasztalni kellene, attól függ, milyen problémák vannak a gyerekkel.
jún. 23. 20:39
 6/15 Noren1989 ***** válasza:
48%

A gyereket kéne dugnom, vagy hogy?!?!?!!???

Anyàról nem szól a fàma, pedig teknikailag vele kéne együttlegyek.

jún. 23. 20:44
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
tehat atista a gyerek vagy duh kezelesi problémak? ilyenre jo pasit nem fogsz talalni hosszu tavra..
jún. 23. 20:52
 8/15 anonim ***** válasza:
37%
#6 Noren, a 4-es féreg valahogy úgy képzeli el. Lánygyerek, anyuka meg a nővére, pizsiparti, dugás. Ez egy ismert pedó itt. Olyanokat fantáziál hogy a lánya valami 14 évestől született. Bár már rég nem írt. Nem hiányzott 🤢
jún. 23. 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

8.

Össze keversz valakivel te sza r.

Amit írtam abban semmi különös nincs.

Lemegyünk a játszóra, a gyerekek összebarátkoznak, aztán megszólít a csini anyuka.

Bejelöl Fészen, írogatunk kicsit, újra talizunk, elmegyünk együtt játszóra, fagyizni stb aztán feljövünk hozzám, a gyerekek elvannak, én meg el borozgatok anyuval a konyhában.... Aztán a lányok pizsipartiztak a hálóban én pedig megdugom anyut a nappaliban.

jún. 23. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen mindkét fiam és remélem, hogy majd egyszer, ha lesz kapcsolatom, akkor lesz összeköltözés is. 40+
jún. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!