Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznél olyan nővel, akinek problémás viselkedésű, de értelmes gyereke van?
Csak ha lány.
Nekem is lányom van így minden problémájukat tudom kezelni és szeretettel meg is oldani.
Volt ilyenben részem.
Ismerkedés, pizsipartiztak a lányok és jött anyuka is vagy a nővére a gyereknek stb
Működik és tuti dugás vagy akár kapcsolat.
Fiús anyukákat viszont kerülöm,mert egy fiúhoz, főleg ha az másik férfi gyereke ahhoz más idegrendszer kell....ami nekem nincs.
A gyereket kéne dugnom, vagy hogy?!?!?!!???
Anyàról nem szól a fàma, pedig teknikailag vele kéne együttlegyek.
8.
Össze keversz valakivel te sza r.
Amit írtam abban semmi különös nincs.
Lemegyünk a játszóra, a gyerekek összebarátkoznak, aztán megszólít a csini anyuka.
Bejelöl Fészen, írogatunk kicsit, újra talizunk, elmegyünk együtt játszóra, fagyizni stb aztán feljövünk hozzám, a gyerekek elvannak, én meg el borozgatok anyuval a konyhában.... Aztán a lányok pizsipartiztak a hálóban én pedig megdugom anyut a nappaliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!