Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?Gyors válaszok kellenek mert 11kor találkozok vele!?Tobbi Lent

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3.5honapja voltunk egyutt,kedd este szakitottunk,mert nem volt kedvem veszekedni megint,erre ő szakított…azóta nem beszéltünk,abban maradtunk hogy jövőhéten jön a cuccáért.Ma nem birtam tovabb,rairtam,hogy szeretem hianyzik stb,o ugyanigy erez,ugyhogy azt beszeltuk meg hogy talalkozunk ma este es megbeszelunk mindent.Erre az elobb a gepen talaltam arra utalo nyomokat hogy o egy Attila nevu srac teljes nevet/instajat/barmijet probalja kideriteni merthogy tetszik neki…kerdezem en..nem egész 4napja szakitottunk,ő allitasa szerint vegig sirta ezt a 4napot,akkor miert volt energiaja ilyeneket keresgelni meg leirni a baratnojenek hogy tetszik neki ez a srac es ki akarja deriteni a nevet… most nemtudom mit csinaljak,nagyon szarul esik..nemtudom hogy tudnek benne a tovabbiakban bizni…help

ma 21:18
 1/5 anonim válasza:
22%
Hát lehet gonosz dolog amit mondok de béküljetek ki és figyeld meg hogy kivel és mit beszélget. Lehet félreértés az egész. Ha meg nem akkor dugd meg rendesen és utána mond el neki hogy tudod a dolgokat és hogy össze van rakva a cucca és mehet is oda ahová akar .
ma 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű: kérdezz rá.
ma 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

És ez tuti, 100% biztos? Nem valami barátnőjének keresgélt?

Ha igaz, akkor persze technikailag nem megcsalás, de én a helyedben hagynám, hogy menjen Attila után, ha egyből másfelé nézeget. De ha amúgy is megbeszélős este van, akkor beszéljétek meg.

ma 21:34
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Miért nézegeted egyáltalán miket ír egy privát beszélgetésben? Ha nem bízol benne akkor ne kezd vele újra, de inkább ne olvasgasd mások beszélgetéseit, nem szép dolog
ma 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Azt akarja, hogy valaki törődjön vele, és te nem tetted meg, hisz "nem akartál veszekedni" - amikor neki nyilván volt valami gondja. Talán nem leoffolni kellene a párodat, amikor problémája van, hanem meghallgatni. Ha ez nem megy, akkor hagyd, hogy ismerkedjen mással, és ne békülj vele...
ma 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!