Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?
Figyelt kérdés
jan. 22. 13:47
1/98 anonim válasza:
Meg ugye erőszakolva verve. Szoval ha jön a vater meg a 10 tesoja hogy mit akarsz a jányátol, készulhetsz.
2/98 anonim válasza:
Vagy majd belevisznek dílerkedésbe is. Stb.
3/98 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan ezt mondják nekem is és én is tisztában vagyok vele. Kizárt a lehetőség hogy ő a kivétel?
jan. 22. 13:50
4/98 A kérdező kommentje:
Igen hármas ettől is tartok hogy nemcsak a pénzem van kockáztatva hanem a szabadságom is.
jan. 22. 13:51
5/98 anonim válasza:
Igazuk van. Az egyik ismerősöm összejött egy cigány lánnyal. Egy darabig jól megvoltak, aztán amikor szakítottaj a nő rokonai szépen beköltöztek az ismerősöm házába azon a jogcímen, hogy a nő is ott lakott évekig, úgyhogy az a ház közös.
6/98 gergelice16 válasza:
Csak azért mert a cigányok között nagyobb a bűnözés aránya, még nem lesz minden cigány bűnöző. Egyetemen nekem is volt egy cigány barátom, teljesen normális volt. Ugyanúgy lehet, hogy ez a lány és a családja is tisztességes. De persze azért nem árt nyitott szemmel járni...
7/98 A kérdező kommentje:
Igen de hogy jarjak nyitottan amikor a szenvedélyt elvarázsolt?
jan. 22. 13:57
8/98 A kérdező kommentje:
Igen de hogy jarjak nyitott szemmel amikor a szenvedély elvarázsolt?
jan. 22. 13:58
9/98 anonim válasza:
Érdekes ha csak szexről van szó akkor jó a cigó, de ha kapcsolatról akkor már egyáltalán nem. Mondd meg neki, hogy csak szexre jó mert cigány, hogy tudja mi a helyzet és ha hülye tovább szexel veled, ha pedig nem elzavar a bánatba. Nem tudom miért olyan rasszisták az emberek. Igen sok a cigányok között a putris, de akkor sem mindegyik olyan. Meg sem akarod ismerni. Mindegy, mondd el neki, hogy rasszista vagy te is, de szexre megfelel.
10/98 anonim válasza:
C. férfi vagyok félig, az iq-m 115 felett van . Jó környezetben nevelkedtem , nem bántottam soha senkit , engem annál többen főként lenéző tekintetek, beszólások , ennek ellenére sem volt soha semmilyen illegális dologban részem. Amíg nem vált valaki velem pár mondatot biztosan agresszívnek gondolhat , pedig nem vagyok az a kimondottan sötét bőrű. Amikor gyermekkorod óta érzékeled az emberek tekintetén vagy csak megjelensz valahol és fél füllel elkapsz valami negatív mondatot az mellett valóban nehéz embernek maradni és nem frusztrált állatként viselkedni, de az ember attól ember hogy kontrollálni tudja önmagát. A többség sajnos olyan helyen nevelkedik ahol rátapad ugyan az a viselkedési minta mint amilyen a környezete, viszont ezeket a fajtákat nem nehéz szűrni mert mindig falkába verődve mozognak, míg a normálisabb a falka nélkül magányos farkasként éli az életét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!