Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem viselkedem férfiké...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem viselkedem férfiként vagy inkább nem becsülnek?

Figyelt kérdés
Közel 3 éve vagyok a párommal. Az eleje szépen indult mint minden kapcsolat. Aztán jöttek dolgok. Én vagyok a férfi, én költöztem hozzá mert ő városban élt és nem akart falura költözni. Segítettem a lakása felújításában emberileg illetve volt egy kis közös spórolt pénzünk azzal is. Voltam féltékeny, talán ez róható a számlámra mivel férfiak között dolgozik. Nyilván ez alapvetően nem ok, csak mint utólag kiderült én vagyok a harmadik ember aki a munkahelyről származik mert egy helyen dolgozunk. Ő volt már házas is. 30as éveink közepén járunk, az igazság hogy a szívem és az eszem vív harcot. Egyre jobban érzem, hogy mivel ő van otthon ő van fölényben. Nos mivel panelban élünk így alap dolgokat teszek még én is, bár nem vagyok ezermester de itthon kisebb dolgokat megszerelek, minden házi munkát elvállalok a mosástól takarításon át bármit. Igazából dicsérem is, igyekszem kimutatni, hogy szeretem bár már nem akkora intenzitással mivel valahogy kifogytak belőlem a dolgok idővel. Mindig az van, hogy amit én megteszek az alap mert itt élek, legyen szó bármiről. A rezsijét teljes egészében fizetem, viszont az bevallom, hogy nem igazán költök rá már korábbi dolgok miatt amit szóvá is tesz, hogy egy férfi legyen gáláns és figyelmes, nagyvonalú. Egy hónapban 1-2x elviszem vacsorázni, sokszor kirándulni, mindig viszek haza valami apróságot amit szeret. Egyszer mikor össze vesztünk akkor mondta hogy amiben a lakásában segítettem pénzzel, abból nekem semmi nem jár vissza, amit elfogadtam de azóta nem igazán tudok a pénzben közösködni. Főzni ritkán szokott de ezen kívül minden házi munkát elvégez, gyereket nem akar viszont elég gyakran iszik alkoholt, naponta vagy 2 naponta egy kis bor, korábban sör. A probléma inkább az, hogy a szomszédunk az anyja és ő is ilyen mentalitású, ő is iszogat. Amint nem vagyok itthon már jön is át a páromhoz, sokat vannak együtt. Úgy érzem mintha az anyós teljes egészében a saját képére nevelte volna, ki is szokta hangsúlyozni hogy a lánya jót érdemel és egyébként úgyis bánik vele mintha kb. 5 éves lenne. Eközben én kapom meg, hogy anyás vagyok miközben én nem járok haza csak ritkán. Tudnék írni sok mindent de nehezen tudok elszakadni mert valahol próbálnék segíteni neki, hogy picit ebből az anyai szektából jöjjön ki de nem igazán sikerül. Mindig valahogy oda lyukadunk ki, hogy én vagyok a hibás az adott dologban, akkor is én megyek közeledni ha nem is én hibáztam. Mi lehet ez? Egyik nap szeret, másik nap nem. Valami gyermekkori sérelem? Vagy az anyja személyisége ennyire bele ivódott?
ma 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs veled baj, csak nem megfelelő emberrel vagy. Valaki mással ha ugyanígy viselkednél, értékelné. A felesleges féltékenykedést leszámítva.
ma 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van az úgy ha túl jó vagy, akkor abból hibás következtetést vonnak le, főleg ha ő maga kevésbé jó ember. És akkor ezzel bizony vissza fog élni, gyakorlatilag beléd törli a lábát, ha hagyod neki. Amiket erről a nőről írtál, szerintem találnál te sokkal jobbat is magadnak.
ma 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján nem azért nem elég jó a kapcsolat, mert te nem vagy elég férfias. Azt amúgy ne várd, hogy meg fog változni, amíg az anyja a szomszédban lakik és folyton átjárkál hozzá. Olyan lesz, mint ő.
ma 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg sem érdemel téged :)

Keress egy nőt aki megbecsül.

ma 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha férfinak születtél, akkor nem tudsz máshogy viselkedni, csak férfiként. Ne engedd, hogy megmondják, mi férfias és mi nem. Ezek csak mások elvárásai.
ma 18:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj.

Ez csak rosszabb lesz.

ma 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Én mindent őszintén leirtam itt nektek. Nem szeretnék valótlan képet alkotni. Nem vagyok egy olyan férfi aki tényleg mindenhez ért, mert nem, de tudok szeretni és ami tőlem telhető megadni a másiknak. Sokszor amúgy azt érzem csak arról szól ez az egész, hogy a pénzemet fektessük minél jobban belé, pedig neki is van munkája és nem keres rosszul. Én inkább működök érzelmi alapon, van egy kép a fejemben, milyen egy jó családi légkör de úgy érzem ez itt nem teremthető, főleg azért sem mert az anyós ennyire közel van. Igyekeztem rájönni mi okozhatta ezt, próbáltam elfogadni, hogy egy anya és lánya kapcsolat nyilván erősebb, de ez már nem erről szól. Legfőképpen az nem tetszik még, hogy a párom a külvilág felé nagyon segítőkész és rendes, de itthon velem már nem. Pedig mondtam neki, hogy igazából én vagyok az aki mindig mellette lesz bármi is történik nem pedig a munkatársak. Még a testvére is előrébb van nálam pedig ő is teljesen hülyének nézi, csak akkor keresi ha valami épp kell neki. De nyilván a család az család. Szóval nem tudom mit tegyek, a szívem még abban van hogy egyszer mutathatok neki egy jobb utat de az eszem azt mondja, hogy itt nekem nincs helyem.
ma 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs helyed mellette, szépen szakíts.
ma 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Még most szakíts, a 30-as éveid közepén. Ilyen korban még kaphatsz normális társat.

Később nagyon nehéz lesz.

Ennek a kapcsolatnak már mindegy…

ma 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!