Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fehéremberként megismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés
jan. 22. 13:47
 61/98 anonim ***** válasza:

59#

Amúgy miről beszélünk? Olvasd már el a kérdéseket, milyen emberek vannak kapcsolatban, ismerkednek és vállalnak gyereket. Attól, hogy magyar vagy lehetsz te gazdag is és QI-t nézve okos, de ha a szüleid szartak rád, ugyanúgy ivott az egyik szülő, vagy világba csalták egymást, téged ekhanyagoltak akkor ugyanolyan lelkileg sérült ember vagy mint a cigány! Hiába akarjátok előadni, hogy a magyar mennyivel különb nem az. A kisebbségi érzés ugyanúgy megvan, mellé a gyűlölet még egymás iránt is, nemcsak a cigány vagy szlovák, négert nézve. Mindenki csak a pénzt hajtja, a sikereket és elfelejt elégedett lenni a nagy rohanásban. Nincs együtt töltött nyugodt idő, fontosabb a pénz, fontosabb a magamutogatás. Szeretőt tartanak, megölik egymást ugyanúgy mint a cigány, kevesebb százalékban, de megteszik! Nem vagyunk jobbak! Csak jobb körülmények közé születtünk.

jan. 28. 21:16
 62/98 anonim ***** válasza:
60. Az a baj, hogy nincs is annyi gyermekotthon ahova beférne ennyi gyerek, mert csak az lehetne megoldás. Illetve a probléma tovább gyökeredzik amikor a gyermek már túl koros és nem nevelhető így akár egyetlen egy rossz gyermek tönkre tehet egy olyan közösséget amit nagy nehezen felépítettek és a jó irányban haladnak. Vannak más opció is mint a nevelőszülő viszont azok között is rengeteg az olyan akik a pénz miatt vállalnak több gyereket és közben rabszolga sorban tartják őket.. Az egész rendszer egy káosz . Azok a gyermekek akik roma vagy részben roma származásúak és a rossz szociális környezetük ellenére képesek tudatosan észre venni mik az emberi alap normák ott magas intelligenciára lehet következtetni, sajnos ez a 0.1% -a talán.
jan. 28. 21:24
 63/98 anonim ***** válasza:

60, Én már leírtam, hogy nehezebb lesz nekik. Egyrészt az előítéletek miatt, másrészt nyilván mert sokuk abban nő fel, amiben. De amelyik nagyon kiakar törni, az ki is fog. El is fogják fogadni. Én is ismerek cigány származású embereket, értem, látom amiről írsz. Jó példa nélkülit is ismerek, aki az igazi falusi putri sorrol tört fel olyan szinten, hogy mérnök ember lett belőle. Akarta, megcsinálta. Biztos vagyok benne, hogy nem volt egyszerű. De ő gyerekkorunkban is ilyen volt, nem akart olyan életet mint amilyenben felnőtt.

Te azt hiszed, hogy azok a gyerekek nem lennének másabbak, nem lennének szorgalmasak, okosak ha lenne jobb körülmény számukra?

Én hiszem, hogy másabbak lennének.

Én csak azt nem hiszem, hogy elfog jönni azaz idő, amikor a cigányság nagyobbik része nem lesz problémás.

jan. 28. 21:26
 64/98 anonim ***** válasza:
0%

60#

Az intelligencia öröklődik. Ha neked a szüleid nem igazán okosak akkor te sem lehetsz az. A viselkedés viszont nem öröklődik hanem másolod. Ha téged beraknak gyerekként a dzsungelbe és olyan sors vár rád mint Mauglira az azért van mert abban nevelkedtél. Egy gyerek legalább 18 éves koráig formálható bár az ember személyisége 25 éves korára forr ki! Aztán már egyre nehezebb változtatni magadon és gyökerestül nem tudsz hiszen a régi mentalitás teljesen nem változtatható meg. Pluszban ha tele vagy traumákkal azokkal élhetsz, elfogadhatod jobb esetben, de nemeket nem nézve és nemzetiségtől függetlenül túlnyomórészt a lelki sérülések lelkileg beteg embert csinálnak belőled.

Sztárok küszködnek saját életükkel hiába a csillogás, milliók, némelyik még öngyilkos is, vagy gyilkol.

Akkor miért adják itt élő, hogy a cigányok a sátán gyermekei és nem érdemlik meg a gyerekek csak azért mert feketék és cigány szaguk van (ugye), hogy normális körülmények között éljenek? Nyilván nem 1-2 generáció után javulna a helyzet, de meg se próbálják azok akik jobb helyzetben élnek mert annyira gyűlölik őket. Gondolok itt a politikusokra mert akkor nem lenne kikre fogni, hogy rájuk megy a pénz amiért dolgozik a magyar. De ők billiókat tesznek zsebre és a hülye magyar nem ő ellenük harcol együtt hanem a cigányt utálja aki még szarabb helyzetben van mint ők. Röhejesek vagyunk.

jan. 28. 21:36
 65/98 anonim ***** válasza:
100%
63. Szerintem nem csak azokra kell büszke lenni aki felsőoktatásba kerül be és azt el is végzi , ugyan úgy a kőművesre, festőre, pékre, pincérre, eladóra, gáz-víz-villanyszerelőre , takarító stb mert mind tiszteletre méltó és fontos közhasznú szerepet töltenek be a társadalom javára . Is. Minden ember aki nem bűnöző és tiszta az erkölcsije az nem lehet rossz ember.
jan. 28. 21:39
 66/98 anonim ***** válasza:
65, Nyilván nem csak diplomásokra kell annak lenni, de én konkrét emberről írtam, ő pedig az.
jan. 28. 21:45
 67/98 anonim ***** válasza:

63#

De ha te előítéletekkel vagy tele akkor rasszista vagy! Ha egy okos cigány kitör a putri életből az leginkább azért van mert kiszedi őt onnan valaki. Van lehetősége és persze némelyik felfogja, hogy az nem élet amit lát. De magyarra nem igaz, hogy olyan mint a szülei? Mennyi alkoholista van és azért mert a szülő is az volt. Mennyi nárcisztikus van és bántalmazó mert abban nőtt fel. Azokra is írod, hogy változzon? Vagy az más mert magyar? Nem más. Ugyanolyan rossz családi közegben nevelkedett és nincs lelki ereje másképp viselkedni. Amúgy van olyan helyzet is, hogy normálisak a szülők és a gyerek mégis elkalódik. Tehát kivételek mindig vannak. Sőt úgyis előfordul, hogy tényleg minden szuper és elég egy olyan élethelyzet, legyen az bármi és nem tud felállni az ember. Sose tudhatod, hogy mit hoz a jövő, de ha jót akarsz nemcsak magadnak hanem a jövőbeli embereknek is akkor jóra törekedsz. Mit érünk el a gyűlölettel? Háborút, betegségeket. Nem értem miért jó másokat lenézni, elítélni a bőrszíne miatt. Sose értettem.

jan. 28. 21:51
 68/98 anonim ***** válasza:
67. Nem a 63-as vagyok , de szerintem ezek komplikált és bonyolult dolgok, mivel lehet valakit egy bizonyos közeg amelyben mozog elfogadja őt és nem is cigányként tekintenek rá viszont ettől függetlenül még más idegen cigányokat nem fognak elfogadni .
jan. 28. 22:05
 69/98 anonim ***** válasza:

68#

Nyilván nem, globálisan kéne az emberi fajnak jobbá válnia azért is írtam, hogy nemcsak a cigányok bűnözők. De ebben az országban élsz és egyáltalán nem fair, hogy a rendes cigányok a többi miatt csuklóból el vannak ítélve. Az sem, hogy azt se tudjuk, hogy a kérdésben szereplő nő milyen hiszen a kérdező se tudja, de olyan válaszokat kapott, hogy a cigány mint nép egyforma. Aki olyanokat le mer írni az rasszista. Na és ha a cigánnyal az akkor más kisebbséghez, vagy nemzethez is úgy áll.

Előbb meg kell ismerni a másikat és ha tényleg olyan oké, de megismerés nélkül mi értelme van elítélni?

jan. 28. 22:20
 70/98 A kérdező kommentje:
Én ezekkel nagyjából tisztában vagyok, de én a magam szemszögéből nézem hogy nekem nagyon nem mindegy hogy akivel kapcsolatba kerülök az lehúzz vagy nem.
jan. 28. 22:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!