Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?
Húha..
Szerintem kérdező, te nyugodtan belevághatsz ebbe a kapcsolatba.
46+
Ráadásul átlagon felüli az IQ-m, viszont ezzel kifejezetten nem kérkedek és nincs ráírva az emberre.
"Egy darabig jól megvoltak, aztán amikor szakítottaj a nő rokonai szépen beköltöztek az ismerősöm házába azon a jogcímen, hogy a nő is ott lakott évekig, úgyhogy az a ház közös."
Már ne haragudj, de ki az a hülye aki ezt a hazugságot elhiszi? Értem én, hogy rasszista vagy, de kitalálni idétlen sztorit túlzás. Olyan nem létezik, hogy beköltöznek olyan lakásba ahová nincs joguk. Legalább találj már ki hihető sztorit butuska! 🤣🤣🤣
Kérdező kiemelted a kérdést. Szerintem ez azzal egyenlő, hogy teljesen véged van érte. Nem tudom miért nem vagy képes normálisan ismerkedni, de ha nem megy mert semmi emberismereted nincs akkor hagyjd békén a roma nőt és minden más nemzetiségűt egyaránt. Egyáltalán nem vagy alkalmas párkapcsolatra!
" Olyan nem létezik, hogy beköltöznek olyan lakásba ahová nincs joguk."
😂😂😂
Mit röhögsz? Nem létezik ha te vagy olyan okos, hogy nem engeded! Ha nincsen hozzá joguk akkor nem maradhatnak ott kivéve ha hagyod!
Az a férfi olyan papucs, olyan buta, hogy engedi! 🤣🤣🤣
Te meg szintén nem éppen a legélesebb kés vagy a fiókban mert még ismerkedni se tudsz.
"Hogyan lehet felmérni?" 🤡
Úgy, hogy emberismereted van, de neked nincs szóval hagyd békén meg más nőket is!
Szívesen agyilag zokni! 😁😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!