Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fehéremberként megismertem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés
jan. 22. 13:47
 41/98 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most komolyan...Milyen válaszokat vársz erre? Hát mi annyit se tudunk a nőről, mint te. Mi az, hogy nem ez a kérdés? Meg kell ismerni, akkor fogod tudni milyen, plusz azért kéne legyen valamennyi emberismereted..
jan. 22. 18:59
 42/98 A kérdező kommentje:
40 a cigány lány a felnőtt tessek a kérdést rendesen elolvasni.
jan. 22. 19:00
 43/98 A kérdező kommentje:
41 nem az ismeretlen nőre kell választ adni hanem a kérdésre.
jan. 22. 19:00
 44/98 anonim ***** válasza:
32%

Húha..

Szerintem kérdező, te nyugodtan belevághatsz ebbe a kapcsolatba.

jan. 22. 19:04
 45/98 anonim ***** válasza:
73%
Csak ne szaporodj kérlek :D
jan. 22. 19:13
 46/98 anonim ***** válasza:
100%
10-eshez hasonlóan normális életet élek, illetve pont én voltam bullying-olva gyerekkoromban és nem én bántottam mást. Méghozzá úgy, hogy nem is látszik rajtam és nem hiszik el!
jan. 26. 12:30
 47/98 anonim ***** válasza:

46+

Ráadásul átlagon felüli az IQ-m, viszont ezzel kifejezetten nem kérkedek és nincs ráírva az emberre.

jan. 26. 12:30
 48/98 anonim ***** válasza:

"Egy darabig jól megvoltak, aztán amikor szakítottaj a nő rokonai szépen beköltöztek az ismerősöm házába azon a jogcímen, hogy a nő is ott lakott évekig, úgyhogy az a ház közös."

Már ne haragudj, de ki az a hülye aki ezt a hazugságot elhiszi? Értem én, hogy rasszista vagy, de kitalálni idétlen sztorit túlzás. Olyan nem létezik, hogy beköltöznek olyan lakásba ahová nincs joguk. Legalább találj már ki hihető sztorit butuska! 🤣🤣🤣

Kérdező kiemelted a kérdést. Szerintem ez azzal egyenlő, hogy teljesen véged van érte. Nem tudom miért nem vagy képes normálisan ismerkedni, de ha nem megy mert semmi emberismereted nincs akkor hagyjd békén a roma nőt és minden más nemzetiségűt egyaránt. Egyáltalán nem vagy alkalmas párkapcsolatra!

jan. 28. 08:24
 49/98 A kérdező kommentje:

" Olyan nem létezik, hogy beköltöznek olyan lakásba ahová nincs joguk."

😂😂😂

jan. 28. 08:27
 50/98 anonim ***** válasza:
50%

Mit röhögsz? Nem létezik ha te vagy olyan okos, hogy nem engeded! Ha nincsen hozzá joguk akkor nem maradhatnak ott kivéve ha hagyod!

Az a férfi olyan papucs, olyan buta, hogy engedi! 🤣🤣🤣

Te meg szintén nem éppen a legélesebb kés vagy a fiókban mert még ismerkedni se tudsz.

"Hogyan lehet felmérni?" 🤡

Úgy, hogy emberismereted van, de neked nincs szóval hagyd békén meg más nőket is!

Szívesen agyilag zokni! 😁😁

jan. 28. 08:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!