Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehéremberként megismertem egy cigánylányt. ,(Felnőtt) A szenvedélye elvarázsolt. Minden rokonom ismerősöm azt mondja hogy vessek véget ennek a kapcsolatnak mert a baj lesz belőle. Hogy lehet átlátni egy ilyen helyzetet?
Figyelt kérdés
jan. 22. 13:47
11/98 anonim válasza:
9 pont ezzel a pr.stis magatartással fogjak meg a sötét magyarokat levenni.
12/98 anonim válasza:
Milyen környezetben nevelkedett? Vannak már teljesen elmagyarosodott családok. Szerintem a közvetlen környezetéből sokat lehet informálódni.
13/98 A kérdező kommentje:
De az még mindig nem róla szól.
jan. 22. 14:26
15/98 anonim válasza:
13: De nem fog kiszakadni onnan, befolyással vannak rá.
Ha a családja elvárja, hogy lehúzzon nekik anyagilag téged, akkor le fog.
16/98 A kérdező kommentje:
12 viszont amit mondasz ha meg tudom ki tudja igaz e...
jan. 22. 15:05
17/98 A kérdező kommentje:
14 kívánatos és tiszta, ezzel nincsen gond
jan. 22. 15:05
18/98 anonim válasza:
Nem csak a fogatlan putris cigányok cigányok.
Sok cigány nő dolgozik kórházban, rendőrségen, államigazgatásban, iskolában.
Szépen kérdezd meg, hogy miből él, milyen a családja és mivel foglalkozik. Majd ezután eldöntöd.
Csak azért mert cigány, még nem kell összefosnod a bokád.
19/98 A kérdező kommentje:
Pedig inkább...
Abból jobban kijövök.
jan. 22. 15:10
20/98 anonim válasza:
18, igen, mint takarítók.
Viszont legalább tisztességes munkájuk van, ebben igazad van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!