Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új párom egyfolytában harcban áll az ex-el. Értelmetlen dolgokat húznak. Hagyjam?
Extrán mérgező kapcsolatról van szó, nem egy sima kapcsolat. Tehát ha ők bemennének a Mónika show-ba szerintem híresek lennének.
És hiába jöttünk össze, egyfolytában megy az írkálás. Megmutatja nincs azzal gond, de regényekben mocskolódnak és tesznek alá egymásnak, mintha strigulázva menne, hogy ki járatja le jobban a másikat.
Ez a kapcsolatuk alatt is így volt. Törődik velem a párom, kimutatja, hogy szeret, tehát gond nincsen. De csak egy példát mondok, tankolni mentünk fizetett bent és úton visszafelé megállt a kocsi előtt úgy írt vissza a csajnak. Mögöttünk sor. Ennyire nem bírja ki, hogy ne válaszoljon. De olyan is volt már, hogy szex után jöttem zuhanyzóból és vele beszélt. Volt ez kb éjjel fél 2-kor.
Lehet velem van a baj, de nekem ez már gyanús és nem tetszik.
Igaz, még csak 1,5 hónapja vagyunk együtt.
Volt már, hogy kalap kabát eljöttem tőle éjfélkor, mert nem volt más téma csak hogy a csajt szidta. Mert nem adja vissza neki a cuccait és beszélünk itt szőnyegről meg mosógépről, amire nincs is szüksége. De ő már csak azért is “elvből” nem hagyja nála. És képesek ezen lovagolni napokig, hogy most a csaj beengedi majd a lakásba vagy nem… meg hogy a párom verő emberekkel megy oda. Most ez a téma de múlt héten valami számlát talált egy régi kabát zsebében ami ott maradt, ami nem tetszik neki és napokig ment a dráma, hogy ki csalt meg kit… valamikor 2019-ben. Mert ő nem emlékezett arra az étteremre.
Fárasztó már nagyon. Ilyenkor mindig ilyen 3. személynek érzem magam.
Nálam menne a kukába az ilyen.
Két beteg ember párbajozik. Kinek kell az ilyen?
Tíz év múlva is ezen fog kattogni, ha pedig veled is szakításra kerül sor, akkor neked is hasonló bánásmódban lesz részed.
Hagynám őket, hogy tovább marják egymást, én pedig szépen kisétálnék ebből a mérgező kapcsolatból.
Nem zarta le, nem tudja lezarni a "multat". Jobb egyeful mint magadban!
Hagyd a p.ba a pasit, ez fog mindvegig menni mig egyutt lesztek.
Ahogy Csernus doktor szokta mondani, "mindenkivel azt lehet megcsinálni amit hagy az illető, hogy megtegyék vele".
Tehát a pároddal is azt tesz az exe amit a párod hagy, és veled is azt csinál a párod ami te hagysz neki.
Vagyis ti saját magatoknak generáljátok a problémákat!
A döntés a kezedben van. Vagy megmondod a párodnak hogy fejezze be ezt az egészet az exével különben elhagyod, vagy lehet így élni még hónapokig, évekig, de mindig rosszabb lesz.
Következetesnek kell lenni, ki kell dobni és NEM visszafogadni bárhogy is esküdözik. Ez csak rajtad múlik, mert Te hagyod hogy ezt tegyék veled.
Le kell ülni és komolyan elbeszélgetni erről a pároddal. És ha nem tudja magát tartani akkor szakítani kell és kitartani a döntésed mellett.
Sose kezdj olyan pasassal, aki még nincs túl valamelyik exén!
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!