Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegem egyfolytaba csiklandoz meg bököd. Rohadt idegesito tulajdonsag. Tobbszor kertem mar, hogy fejezze be. Masnak is van ilyen problemaja? Hogy oldotta meg?
Figyelt kérdés
Egyszeruen neha lecsapnam mint a taxiorat,hogy hagyja mar abba.
Nem fogja aggyal,hogy mennyire idegesit ezzel.
ma 14:43
2/16 anonim válasza:
Lehet, egyszer kell visszacsiklandoznod, de akkor teljességgel.
Mondjuk a kérdés, hogy áll, érzelmi szinten hogy áll a témához.
3/16 A kérdező kommentje:
Visszacsiklandozas nem mukodik - probaltam.
Meg szerintem minden ember maskepp birja. Van aki kevesbe, na az vagyok en.
Idiotanak azert nem hivnam,csak inkabb értetlen.
ma 14:49
5/16 anonim válasza:
Bocs, a szememben az, akire állandóan rá kell szólni, mert nem ért a szép szóból vagy idióta vagy bunkó.
6/16 A kérdező kommentje:
Szereti csinalni es figyelmen kivul hagyja,hogy az nekem jo vagy sem.
ma 14:59
7/16 anonim válasza:
Kérdező: fentebb nyilván arra vonatkozik a kérdés, hogy ő mennyire bírja, ha te csikized. Azt írtad, próbáltad, akkor nyilván tudod, hol hogy bírja és mi a reakciója.
Mondjuk egy értelmes, hideg fejjel történő kommunikáció volt már?
8/16 anonim válasza:
A nejed infantilis. Ez lehet nem fog változni.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem is egyszer. De ismet felhozom delutan. Tegnap mar nagyon az agyamra ment. A msik a hideg talpat odadugja a hátamhoz, vagy a hidege kezet a hasamra teszi,mert az jo meleg....
ma 15:22
10/16 anonim válasza:
Kedves Kérdező; arra még mindig nem írtál, hogy ha visszaadod neki, ő hogy bírja, hogy reagál... Valamiért ezt elfelejtetted leírni, pedig a válaszok szempontjából fontos lehet, ő hogy reagál a csiklandozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!