Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki meri bevállalni?

Ki meri bevállalni?

Figyelt kérdés
Írjatok történeteket, amiben nem ti voltatok az áldozatok, hanem az elkövetők. Megaláztatok, megloptatok, megszégyenítettetek valakit.

szept. 25. 00:08
 1/5 Awatpr0 ***** válasza:
49%

Bevallanám, ha lenne mit. Nem az a típus vagyok, így nincs mit bevallani.

Legnagyobb bűnöm, hogy még évekkel ezelőtt csapattársaim cikiztek egy srácot, de csak beszólogattak neki(kamaszok voltunk) és én is talán szóltam neki pár szót. De igazából arra sem emlékszem, hogy mondtam e neki bármit is. Mindenesetre erre a mai napig emlékszem, és a mű mosolyára. Ezenkívül semmi nem jut az eszembe. Soha nem loptam és szégyenítettem meg senkit.

szept. 25. 00:39
 2/5 Katona Dius ***** válasza:
77%

Volt már, hogy megszégyenítettem valakit, de minden esetben megelőzte valami. Kib@szott velem, átvágott a palánkon, becsapott vagy hasonlók.

Ezeket én sosem bosszú jelleggel, utólag, hanem ott helyben, ahogy kiderült.

Csak úgy szemétkedésből, anélkül, hogy az illető tett volna valamit ellenem, sosem csináltam ilyet.

szept. 25. 02:00
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Volt, hogy gyerekkoromban az osztály cikizett egy lányt aki lassabb volt és nehezebben tanult és nem is voltak jó jegyei, kollektívan én is beálltam cikizni szegényt. Aztán egy idő után abbahagytam, mert rájöttem, hogy nekem sem esne jól. Bocsánatot ugyan nem kértem, de többé nem csináltam ilyet.
szept. 25. 06:38
 4/5 anonim ***** válasza:
66%

Hát nem pont ideillő de mégis.

Rámmozdult ittasan a haverom csaja, haverom is látta majdnem megütött, pedig én csak ültem beszélgettem mindenkivel közben, semmi olyat nem tettem ami gáz lett volna sőt még odébb is ültem a csajától. Üvöltött velem a srác 50 ember előtt hogy meg akartam csókolni, meg hogy fogdostam a csaját. Amúgy sok ismerősre rámászott, hónapok alatt, valaki pofont is kapott a csávótól. Teltek a hónapok, de a düh, és a szégyen még bennem volt. Tennem kellett valamit. Valentin napkor este mikor hazaértek mindketten, egy futár sráccal küldtem egy csokrot, amit délután készitettem virágosnál és ráírtam egy cetlire hogy: Szeretlek Edina, köszönöm a múlt heti együtt töltött éjjszakákat! Tudtam hogy előző héten a srác az ország másik felén dolgozott. Szét is mentek.

szept. 25. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
A szomszédomék akivel nagyon rossz a kapcsolatunk sajnos, (nem csak velünk az egész utcával emberkednek) mivel erjedt húslevet öntöttek át hozzánk szándékosan évekkel ezelőtt, elhatároztam hogy meg fogom torolni. Minden szombaton autótakarítás van náluk. Csak erre vártam, hogy mikor tárják ki az ajtókat, a pinceajtóból lestem, egyszer csak bement a feleség a porszívóért. Ekkor az előre feltépett üres óvszeres zacskót bedobtam a hátsó ülésre. Huhúúúúú volt ám csetepaté köztük! Zengett az utca
szept. 25. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!