egyik haverommal hülyéskedtünk,és egyszer olyat kérdeztem,hogy ha milliárdos lenne,annyira,hogy még az unokái unokàinak se lesz gondja soha,de cserébe soha nem sütne a nap. mindig komor vagy borús idő lenne.( tegyük fel nem kell az életfeltételekhez,se a növényeknek se nekünk.) azt mondta milliárdos lenne,azt meg megoldaná" valahogy. bár nem tudom,hogy lehetne egy napfényt megoldani :p igaz indiában nyitottak egy élethű hóparadicsomot,lehet szànkózni stb. japánban meg egy élethű homokos tengerpartot ( belső tèrben) szóval bármi lehetséges. de mi van ha eltelik pár év,és már az adósságodat is visszasírnád egy kis napfényért,mert ez örökre szól. vagy minden marad így,de ezzel a tudattal kell tovább élned,hogy kihagytál egy jó lehetőséget,és gazdag lehetnél. te mit választanál?
Az a baj, hogy nagyon sokan nem tudják, hogy nem minden a pénz. Nem minden áron éri meg a gazdagság.
febr. 24. 06:35
2/11 anonim válasza:
Milliárdos sosem voltam, de tizenpár éve még jóval több pénzem volt magamra. Azóta már kevesebb van, mert a családomra költöm - és nem sírom vissza a "gazdagságot", nem cserélném el a családomat milliárdokra sem.
A pénz nem rossz dolog, de egyáltalán nem az a minden.
febr. 24. 06:57
3/11 anonim válasza:
En a borult idot szeretem meg az ejszakat. Meg a zsetont.
febr. 24. 06:57
4/11 anonim válasza:
Simán bevállalnám, nemcsak napsütésben lehet kirándulni és legalább eljutnánk minden szép helyre.
febr. 24. 08:20
5/11 A kérdező kommentje:
mondjuk hiába süt a nap,ha nincs pénzem utazni mindig ugyanott rohadok,de ha eljutok valahova pont azon szoktal ideges lenni ha épp nincs jó idő,pedig elutaztam :p
febr. 24. 08:27
6/11 A kérdező kommentje:
szoktam"
febr. 24. 08:28
7/11 anonim válasza:
En nem varok el napsutest,igy nem idegeskedek.
Amigy meg Lloret de marban evi 362 nsp sut a nap folyamat egesz nap.
febr. 24. 09:27
8/11 anonim válasza:
Természetesen igen bár azt én leszarom hogy az unokám unokájának mije lesz
febr. 24. 10:21
9/11 anonim válasza:
Gyűlölöm a nyarat, a meleget, a napsütést, így számonra talán az mégnagyobb nyeremény lenne, mint a pénz, így természetesen vállalnám!
Már most minden bajom van ha arra gondolok, hogy mindjárt itt a madárcsicsergés amire minden kbaszott hajnalban fel fogok ébredni hónapokon át 🤬🤬 Jó lenne egész évben a csendes sötét december
febr. 24. 10:26
10/11 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele
Raadasul mindig nagyon magányos voltam, így a nyár engem csak arra emlékeztet hogy más megy nyaralni fesztiválozni, én meg otthon gubbasztok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!