Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kell új embereket...

Hogyan kell új embereket megismerni?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyitni emberek felé, de hogyan? Már óvodától kezdődően nehezen ment az ilyesm, egyszerre mindig kb egy barátom volt, de akkor ez nem is zavart.

Félek a komfortzónámon kívül eső emberekkel beszélni, mert úgy érzem, hogy nem kíváncsiak rám, mikor mások teljesen jelentéktelen, gyakran alpári stílusban megfogalmazott mondanivalójára mindenki odafigyel (sokszor tapasztaltam munkahelyen/iskolában, hogy a társaság közepe egy olyan személy, aki igazából borzasztó primitív stílusban adja elő magát).

Sokszor félreértem az embereket, többször előfordult, hogy felettem álló egyén szemtelenkedésnek vélte, amit én nem annak szántam.

Illetve a másik dolog, szerelem téren mindig vágyom arra, hogy valaki közel kerüljön hozzám, viszont amint érzékelem, hogy esetleg szeretne valamit, teljesen elzárkózom előle, durvább esetben megszakítom a kapcsolatot.

Szerintetek ezek alapján mi baj lehet velem? Autista vagyok?

18/L

tegnap 17:48
 1/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Számítógép mellett cseperedtél, nem tanultál normális emberi kommunikációt.
tegnap 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez csak úgy megy, ha kommunikálsz emberekkel. Én se vagyok egy bőbeszédű típus, de azért nem lehetetlen, volt már pár.
tegnap 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Hallasz valamit amihez közöd van, tudsz hozzászólni és simán kapcsolódsz.
tegnap 19:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Soha nem is volt számítógépem, kedves egyes.
tegnap 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább teló...
tegnap 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!