Miskolcon tudtok olyan helyet, ahol új embereket lehet megismerni?
Nem mondanám magam zárkózottnak, de a legnyitottabbnak sem, inkább a kettő között vagyok, viszont szeretnék új embereket megismerni.
1,2 haverom van, akikkel elvagyok, de mindenképp szeretném szélesíteni az ismeretségi kört. Kíváncsi vagyok a válaszokra. Ha valaki tud ilyen helyeket mondani, akkor azt megköszönöm.
Miskolccal az a baj, hogy nem lehet az utcán, vagy közös programokon ismerkedni, még a kutya sem szól hozzád. Meg tele van a város igénytelen emberekkel főleg őket látod a szórakozóhelyeken.
Én szerencsi vagyok, de ég és föld a kettő. A zempléni emberek sokkal nyitottabbak, közvetlenebbek, ez a miskolciak többségére sajnos nem jellemző.
Ha szeretsz kirándulni, jelentkezz valami közösen szervezett programra pl Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete vagy ilyesmi.
Az a lényeg, hogy olyan program szervezést keress, ahol hasonló érdeklődésű embereket találhatsz, de gondolom ezt te is tudod. És légy nyitott, szólítsd meg te az embereket, mert lehet, hogy sok a magánakvaló ember, de ha te teszed meg az első lépést, akkor több esélyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!