Az már valami betegség jele, ha abszolút nem szeretek társaságban lenni/új embereket megismerni?
Nem simán introvertált vagyok (mert sokan keverik az introvertált fogalmat. Az introvertált nem a társaságot utálja, csak egyedül töltődik).
Én viszont ugyan mindig intro voltam, egy ideje azt vettem észre, hogy semennyire sem vonz az emberek közelsége, csak a páromé, legjobb barátnőmé és szüleimé. Nem is vagyok kíváncsi új emberekre, és tortúrának élem meg ha emberek között kell lennem. Nem félek, nem szorongok, egyszerűen idegel.
Lehet az is hozzátesz, hogy covid óta home officeban vagyok.
27 éves nő lennék.
Hozzátesz biztos.
Megszoktad a társasági élet nélkül élni, és már ezért esik nehezedre. Gondolom ha néha van egy meghívás, azt is lemkndod.
Semmi gond ezzel. Én is így vagyok, 10+ éve szabadúszó vagyok,itthon dolgozok. Az a pár ember oké, nagyon szívesen vagyok velük ( férjem, felnőtt gyerekem, testvérem, barátnőm.)
Külön az, hogy társaságba menjek, nem hiányzik, sőt idegesítene is. Vagyunk így páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!