Reflux betegségem van s emiatt nem merek társaságba/randevúra menni. Tudnátok valamit javasolni?
Refluxom van, ami azt jelenti, hogy kellemetlen a leheletem. Nem arról van szó, hogy nem mosom a fogaimat sőt, van hogy naponta háromszor is megmosom ( naponta legalább kétszer), fogselymet használok, a fogaim teljesen rendben vannak ( még fogkövem sincs), szájvizet is próbáltam már, de mégse tudok megszabadulni a kellemetlenségtől .
Jelenleg "alakulgat" egy kapcsolatom. A másik fél mennyire lenne megértőbb, ha elmondanám neki, hogy nem higiéniai okokból, hanem (nem fertőző) betegség miatt kell ilyen leheletet "elviselnie"? Ti mit mondanátok, ha ilyen kérdést tennének fel Nektek?
( Nem tudom, hogy milyen a szájszagom, mivel nem érezzük a saját szájszagunkat ( sok refluxosnak savanyú, ritkán záptojásra hasonlít), csak azt hogy állandóan savas a nyelőcsövem.)
Köszi a válaszokat
Szerintem mindenképpen mondd el a választottadnak, már csak amiatt is, mert egy jó kapcsolat az őszinteségen alapul, főleg, közös élet kialakítása lenne a cél.
Azonban én nem tényként közölném, hanem inkább megoldásra váró problémaként, mint itt is tetted. Kérdezd meg, mit tehetnél szerinte, hogy elviselhető legyen ez a helyzet, hogy ne álljon kettőtök közé.
Valószínűleg, ha tudja, hogy mire számítson, ő is pozitívabban fog hozzáállni a dologhoz.
Randira rágó, tik-tak, gyümölcsízű keménycukor, szájsray az ötleteim.
Hosszútávon pedig érdemes lenne orvoshoz fordulnod és kezeltetned, mert ez nem csak kellemetlen állapot, hanem egészségtelen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!