Mi a neve ennek a betegségnek? Hogy lábalhatnék ki belőlle? Egy ideje nagyon furcsán viselkedek a társaságban.
Nekem is vannak és voltak ilyen bajaim. Pánikbetegség. Azt ajánlom, hogy beszélj valakivel erről (akiben megbízol), esetleg kérd meg anyudékat, hogy elmehess pszichológushoz. De még MOST tedd meg, mert később olyan mélyre süllyedhetsz ebben mint én, és hidd el, hogy odáig nem akarsz süllyedni. Én 7 éve küszködök a hangulatingadozásaimmal, a pánikbetegségeimmel..Eleinte úgy indult mint neked: csendes voltam, nem beszéltem senkivel. Azután elkezdtem rosszul érezni magam a bőrömben, mindent reménytelennek láttam/látok. Gyűlöltem (gyűlölöm) magamat. Utána már alig volt/van olyan ember akivel szóba álltam/állok. Végül jött a bulímia, de abból nagy nehezem kirángattam magam. Végül jó mély depresszióba estem öngyilkossági gondolatokkal és pánikbeteg lettem (ha valakivel beszélnem kell, nem fogom fel amit mondd, olyan mintha álmodnék, leizzadok, remegek, alig találom a szavakat).
Szóval még időben kérj segítséget! :)
19/L
Első válaszoló vagyok: A pánikbetegségnek is több formája van: vannak enyhébbek és súlyosabbak. Az egyik rokonomnak nagyon súlyos pánikbetegségei voltak, rángatózott, rosszul volt és igen, hívtak hozzá mentőt. Ezzel szemben nekem enyhébb pánikbetegségem van, de ez sem túl kellemes.
Persze nem vagyok se orvos se pszichológus, szóval nem kizárt, hogy szorongása van a kérdezőnek. Ahhoz hogy megtudja pontosan mi a baja, orvoshoz kellene fordulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!