Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az lehet betegség oka is ha...

Az lehet betegség oka is ha valaki keveset beszél, nem jár tarsasagba, magaba forduló, maganyos?

Figyelt kérdés
Vagy csak ilyen személyiség típusú?
2016. dec. 10. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy depresszióba esik, de azért nem feltétlen okoz betegséget.
2016. dec. 10. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan van, hogy a lelki dolgok váltják ki a betegséget, tudat alatt-engem is ezzel próbáltak etetni, be akarták mesélni 12 évesen, hogy ezért vagyok mindig beteg. Aztán 13 évesen megműttettem magam, és azóta jól vagyok. Ettől független el hiszem ennek a létezését, csak nem kell mindenkivel elhitetni.
2016. dec. 10. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen betegség? Az emberek döntő többsége nagyképű, irigy és rosszmájú. Egyszerűen sokakat nem lehet elviselni. A saját társaság ennél csak jobb lehet.
2016. dec. 11. 18:04
 4/4 anonim válasza:
Is-is. Depresszió kezdete lehet. Nagyobb a lat súlya, ha az illető introvertált.
2016. dec. 16. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!