Ha milliárdos lehetnél ezért cserébe,bevállalnád?
Figyelt kérdés
egyik haverommal hülyéskedtünk,és egyszer olyat kérdeztem,hogy ha milliárdos lenne,annyira,hogy még az unokái unokàinak se lesz gondja soha,de cserébe soha nem sütne a nap. mindig komor vagy borús idő lenne.( tegyük fel nem kell az életfeltételekhez,se a növényeknek se nekünk.) azt mondta milliárdos lenne,azt meg megoldaná" valahogy. bár nem tudom,hogy lehetne egy napfényt megoldani :p igaz indiában nyitottak egy élethű hóparadicsomot,lehet szànkózni stb. japánban meg egy élethű homokos tengerpartot ( belső tèrben) szóval bármi lehetséges. de mi van ha eltelik pár év,és már az adósságodat is visszasírnád egy kis napfényért,mert ez örökre szól. vagy minden marad így,de ezzel a tudattal kell tovább élned,hogy kihagytál egy jó lehetőséget,és gazdag lehetnél. te mit választanál?febr. 24. 06:17
11/11 anonim válasza:
Én is bevállalnám.
A nyárral, amúgy, nekem is az a bajom, hogy nagyon meleg van, amit rosszul viselek, illetve, olyankor állandóan szembesülök a magányommal, mivel mindenki programot programra halmoz a barátaival, nekem meg ugye ilyen "gondom" szinte sosem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!