Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik a jobb szerintetek?...

Melyik a jobb szerintetek? Utal-e az ember személyiségere az alábbi?

Figyelt kérdés

Ha egy ember kB semmit nem posztol facebook-ra, esetleg megjelölt képek vannak nála, profilkep 3-4 éves, családjáról, gyerekekről se semmi.

Vagy aki, kirakja a gyerekeit, parjaval képeket megoszt, megjelöli merre jár stb.

Igaz lehet, hogy az első típus introvertáltabb, vagy ebből szerintetek nem lehet erre következtetni?

nov. 12. 09:08
 1/6 anonim válasza:
100%
A gyerekekről sok képet kirakni, semmiképpen nem jó.
nov. 12. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb, ha alig/semmit nem tesz ki az illető. A "nagy, szeretetteljes családi idill"-es képek mögött sok esetben csak "vetítés" van, valójában elég gyakran röpködnek ott a tányérok, vagy épp társas magány van.
nov. 12. 09:16
 3/6 anonim ***** válasza:

A facebook egy közösségi oldal, ergo azért jött létre, hogy az emberek ott osszák meg egymással az életüket vagy amit éppen akarnak. Az, hogy ezt ki és mire használja, egyéni döntés. A gyerekekről készült fotókról már ezer cikk megjelent, hogy nem szabad kitenni őket, mert minden gyerekről készült fotó fél órán belül fent van a darkweben, nem részletezném, hogy milyen célból. Keressen rá az, aki kíváncsi rá, a pedofilhálózatokat felkutató szakemberek ezt remekül leírják.

Nekem alapvetően semmi bajom azzal, ha valaki megoszt eseményeket, élményeket az oldalán. Viszont baromira nem csípem azokat, akik soha semmit nem osztanak meg, nem szólnak hozzá semmihez és állandóan ócsárolják azokat, akik megosztanak valamit; de azért a háttérből kis sunyin állandóan online vannak és mindent megnéznek.

nov. 12. 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ambivertált típus vagyok, de elég nyitott, beszédes és kevésbé visszahúzódó. Van gyerekem, férjem, mégsem vagyok aktív a közösségi oldalakon. Nem szeretem a magamutogatást, és azt vallom, hogy aki kíváncsi rám, vagy a családomra, az megkeres, bárkit szívesen fogadok privát üzenetben vagy személyesen. Nem tukmálom rá az életemet az emberekre. A facebookon van egy kép rólam, arra vigyázok, hogy ne legyen régi, hogy felismerjenek. De nem posztolok soha semmit, ismerőseim nincsenek. A gyerek óvodai csoportja miatt vagyok fent. Instagramra meg abszolút nncs szükségem, nincs fiókom.

A közösségi életem alapján mondhatnának introvertáltnak is, de ez nagyon nem igaz.

nov. 12. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Nincs ilyen, hogy melyik a jobb. Mindenki úgy használja ezeket a közösségi oldalakat, ahogy neki megfelel. Ebből levonni messzemenő következtetéseket felelőtlenség.
nov. 12. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, aki állandóan kiteszi, kivel mit csinált, merre járt stb., az üres emberre vall.
nov. 13. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!